Tänään tarjolla iloista, vapautunutta ja energistä naisjalkapalloa

Otteluennakko TiPS-Pallokissat 20.10.2018 klo 15 Tikkurilan Urheilupuiston tekonurmi

Pallokissojen naisten edustusjoukkueen kauden viimeinen ottelu pelataan tänään Vantaalla Tikkurilan Palloseuran (TiPS) vieraana. Peli on samalla Pallokissojen toistaiseksi viimeinen ottelu Naisten liigassa, sillä joukkueen putoaminen Naisten ykköseen varmistui jo jokunen viikko sitten. Tämä "notkahdus" sarjatasossa on tarkoitus pitää lyhyenä ja joukkueen selkeänä ykköstavoitteena onkin nousta takaisin liigaan jo vuoden kuluttua.

Edellinen ottelu Ilvestä vastaan oli kokonaisuutena harmillisen heikko. Päävalmentaja Pertti Nissisen mukaan uusia asioita tuli kenties liian paljon liian lyhyellä ajanjaksolla ja hyvin käyntiin lähtenyt positiivinen trendi lopahti. Systeemin muutos aiemmasta vielä rohkeampaan pelitapaan kostautui. Nyt on viikko taas harjoiteltu ja tänään on uusi ja samalla kauden viimeinen virallinen mahdollisuus näyttää missä mennään. Paineita ei enää ole ja kaikista vaikeuksista huolimatta joukkueessa vallitsee positiivinen tekemisen ote ja meininki. Päivän tavoitteena onkin nauttia pelaamisesta ja ottaa sen myötä kauden toinen vierasvoitto.

Kulunut kausi on ollut Pallokissoille haasteellinen monellakin tapaa. Murheeseen ei kuitenkaan jäädä makaamaan, vaan naisfutista pelataan jatkossakin täydellä sydämellä ja isolla motivaatiolla. Tämä kaikki olkoon siis uuden alkua.

Pallokissat haluaa jo tässä vaiheessa kiittää joukkueessa lainalla olleita pelaajiaan Tiia Hirvosta, Jasmin Leppiojaa ja Filippa Kilposta hyvästä panoksesta ja toivottaa heille menestystä tulevilla pelikentillä.

Kiitos kuuluu myös kaikille tukijoille, yhteistyökumppaneille, kannattajille, seuralle, taustoille ja talkoolaisille. Jalkapallo on joukkuepeliä myös kentän ulkopuolella ja jokainen osa-alue on kokonaisuudelle tärkeä.

Pallokissojen naisten edustusjoukkueella tänään kauden viimeinen ottelu Vantaalla Tikkurilan Palloseuran vieraana. Pallokissojen naisten edustusjoukkue kiittää lämpimästi kaikkia kannattajiaan, seuraa ja taustojaan tästä kaudesta. Tämä on uuden alku!

#Pallokissat #naistenliiga #kissankynnet #jälkisydämeen #jalkapallo #kausiloppuu