Viimeinen kotipeli tänään tarjolla!

Otteluennakko Pallokissat - Ilves lauantaina 13.10.2018 klo 15.00 Savon Sanomat Areena, Kuopio

Pallokissojen naisten liigajoukkueen kauden viimeinen kotipeli pelataan tänään Savon Sanomat Areenalla klo 15 alkaen. Vastaan astelee kuopiolaisille hyvinkin tutun Ollipekka ”Opo” Ojalan luotsaama Ilves Tampereelta. Peli on samalla Pallokissojen toistaiseksi viimeinen peli Naisten liigassa, sillä ensi kaudeksi joukkue tippuu Naisten ykköseen.

Päävalmentaja Pertti Nissisen mietteet tulevasta pelistä:
"Pallokissat hakee tänään otteisiinsa pelirohkeutta, rakennamme pienillä muutoksilla hyökkäysvoimaa lisää ja taistelemme sarjan kunnialla loppuun saakka. Pelaajillakin on vielä mahdollisuus antaa näyttöjä tulevaa kautta varten. Ilves ei siis tule pääsemään helpolla. Joukkuepelaaminen on meillä mennyt eteenpäin ja trendi jatkuu edelleen. Hieno päivä ja hyvä ottelu odotettavissa."

Tervetuloa seuraamaan ottelua! Kissakahvio palvelee tuorein herkuin jo hyvissä ajoin ennen pelin alkua.

#pallokissat #kissankynnet #jälkisydämeen #naistenliiga #jalkapallo #parastapaikanpäällä

Pallokissojen naisten liigajoukkueen kauden viimeinen kotipeli tänään stadionilla klo 15.