Pallokissoilla tänään todellinen näytön paikka

Otteluennakko ONS - Pallokissat sunnuntaina 30.9.2018 klo 13.00 Castrenin TN, Oulu

Pallokissojen naisten liigajoukkue matkustaa tänään Ouluun kohdatakseen klo 13 alkavassa ottelussa alaloppusarjan toisena olevan Oulu Nice Soccerin (ONS). Peli pelataan Castrenin Urheilukeskuksen tekonurmella.

Päävalmentaja Pertti Nissinen analysoi tulevaa peliä seuraavasti: ”Viime pelin teemana oli saada nopealla aikataululla puolustuspelaaminen kuntoon. Nyt meidän pitää keskittyä myös hyökkäyspeliin ja yksinkertaisesti saada palloa maaliin. Meidän on otettava aloite käsiimme ja pistää ONS ahtaalle. Neljän ylimmän pelaajan tulee liikkua niin, että saamme luotua kovan uhan vastustajan boxiin. Emme tietysti voi vaikuttaa kuin omaa peliin, mutta jos voitamme tänään, niin sitten alkaa kova jännitys klo 15 alkavan Ilves – TiPS pelin suhteen.”

Pistetilanne Naisten liigan alaloppusarjassa ennen tämän päivän pelejä on seuraava:
Ilves 24
ONS 19
TiPS 16
Pallokissat 9

Pallokissat kohtaa vielä Ilveksen Kuopiossa 13.10 ja TiPSin vieraissa 20.10.

Pallokissojen edustus taistelee tänään Oulussa säilymisestään Naisten liigassa.