Pallokissojen edustuksella uusi vaihde päällä

Otteluennakko Pallokissat sunnuntaina 23.9.2018 klo 16 Tammela stadion, Tampere

 Pallokissojen naisten liigajoukkue matkustaa tänään Tampereelle kohdatakseen klo 16 alkavassa ottelussa alaloppusarjaa johtavan Ilveksen. Peli pelataan Tammelan stadionilla.

Pallokissojen vastuuvalmentajaksi keskiviikkona pikakomennuksella nimitetty Pertti Nissinen kommentoi seuraavaa: ” TiPS:n lauantainen voitto ONSista tarkoittaa sitä, että meidän on saatava voittoputki aikaiseksi. Kolmet harjoitukset takana ja meininki on ollut mainio. Henki on hyvä joukkueessa, nyt täytyy vaan saada siirrettyä treenien taso peleihin. Monta pelaajaa on sairastuvalla, mutta yleinen ilmapiiri on innokas. Minulla on apuvalmentajina huippumiehet, joten peli saadaan varmasti kuosiin. Tapahtuuko se jo Ilvestä vastaan on hmm...toivottavaa!”.

Joukkueen kapteeni Paula Auvinen on luottavainen joukkueen tekemiseen: ” Muutos tällä viikolla on tietyllä tapaa herätellyt joukkuetta ja treeneissä on löydetty uusi vaihde päälle. Ilmapiiri joukkueessa on hyvä! Vaikka muutoksia pelaamiseen ja pelipaikkoihin on tullut ja ilves peli tulee nopeasti, aiomme ilman muuta kamppailla voitosta ja hakea kolme pistettä Kuopioon”.

Pallokissojen naisten edustusjoukkueen valmennustiimiin liittyivät tällä viikolla Pertti Nissisen lisäksi Samu Penttinen ja Tero Karjalainen.

Ottelu Ilves – Pallokissat Tammelan stadionilla osoitteessa Ilmarinkatu 17, Tampere sunnuntaina 23.9.2018 klo 16.

Pallokissojen edustusjoukkue positiivisin fiiliksin Tampereelle