Pallokissoilla tänä iltana tärkeä peli – olethan mukana kannustamassa!

Otteluennakko Pallokissat – TiPS lauantaina 15.9.2018 klo 19.00 Savon Sanomat Areenalla

Pallokissojen naisten liigajoukkue kohtaa tänään kotikentällään Vantaalta tulevan Tikkurilan Palloseuran (TiPS).

” Ottelun tärkeyttä on turha korostaa. Viime viikolla sorruimme helppoihin virheisiin omalla kenttä puoliskolla, josta vastustaja rankaisi. Siinä pitää parantaa eli prässin alla tulee tunnistaa riskit ja pelata nöyrästi. Pelaajilta toivon heittäytymistä peliin, peli-ilon löytymistä niin että puhutaan, autetaan, kannustetaan kaveria pelin aikana.” kommentoi Pallokissojen päävalmentaja Aki Moilanen.

Ottelu pelataan iltapelinä stadionin valoissa alkaen klo 19. Yleisöä kannustetaan tulemaan paikalle runsain joukoin lämpimästi pukeutuneina vapaasti valittavin extravarustein. Varustusteisiin sisältykööt kannustukseen soveltuvat vempaimet kuten torvet, rummut ja helistimet! Nyt ääntä kentälle – kotiyleisöä ei turhaan kehuta kentän kahdenneksitoista pelaajaksi.

Kissakahvio palvelee! Kahviotuotteiden lisäksi grillistä tarjolla kuumat ja herkulliset makkarat!

Otteluisäntänä Tilintarkastustoimisto Juha Tissari.

#pallokissat #Kissankynnet # Jälkisydämeen # Naistenliiga