Jännittävä alaloppusarja alkaa

Otteluennakko Pallokissat – ONS 8.9.2018 klo 12.45 Savon Sanomat Areena

Pallokissojen päävalmentaja Aki Moilasen mietteitä ennen alaloppusarjan ensimmäistä peliä:
”On hienoa, että päästään taas pelaamaan pisteistä ja meidän sarjapaikan säilymisen kannalta erittäin tärkeistä pisteistä. Peli, jossa panokset ovat suuret sytyttää varmasti kaikki. Vastaan asettuvaa ONS:a vastaan käydyt kamppailut ovat olleet erittäin vauhdikkaita ja tasaisia. Kotona 2-2 ja Oulussa 1-1. Heidän hyökkääjä Filutudilu on varmasti liigan nopein kärki, jolle ONS pyrkii melko suoraviivaisesti palloa toimittaa. Edellisessä ottelussa hän oli vahva tehden neljä maalia Ilveksen verkkoon. Hänen kanssa pitää olla tarkkana. Meidän avauksessa tullaa näkemään pitkästä aikaa sekä Kröger että Kauppila. Harjoituksissa heidän tekeminen on näyttänyt erittäin hyvältä. Olen vakuuttunut, että heidän mukaantulo parantaa eteenkin joukkueemme pallollista pelaamista. Muutenkin joukkue vaikuttaa valmiilta loppukauden taistoihin. Huomisessa pelissä niin kuin kaikissa loppukauden otteluissa pelaamme paineen alla. Se luo tunnetta peliin lisää. Rauhallisuus, keskittyminen tekemiseen ja kärsivällisyys tulee säilyttää joka hetki kaikissa tilanteissa. Nämä ovat niitä pelejä, joissa todella punnitaan pelaajien ja valmennuksen, koko joukkueen vahvuus. Toivottavasti yleisöä saapuu katsomoon kannustamaan Kissat voittoon!

Ottelua isännöi Joupet.com/Kuopion korttipiste palkiten molempien joukkueiden parhaat pelaajat.

Kissakahvio palvelee hyvissä ajoin kaikkia paikalle saapuneita jalkapallon ystäviä.
Tervetuloa seuraamaan jännittävää Naisten Liigan alaloppusarjan ensimmäisen kierroksen ottelua!

Liput 10€/5€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset).

Jalkapallohan on tunnetusti parasta paikan päällä!!!

#pallokissat #Kissankynnet # Jälkisydämeen # Naistenliiga

Kutkuttava alaloppusarja alkaa kotipelillä Pallokissat – ONS


Kuva:Jani Tykkyläinen # janitykkylainen.photography #jtykkylainen.photography