Pallokissoille vahvistuksia loppukauden peleihin

Otteluennakko PK-35 Vantaa – Pallokissat 11.8.2018 klo 16.00 Myyrmäen Stadion

Pallokissat matkustaa tänään Vantaalle kohdatakseen sarjassa kolmantena olevan PK-35 Vantaan.

Päävalmentaja Aki Moilanen kommentoi tulevaa peliä seuraavasti:
– Joukkue on kokenut muutoksia viime viikkoina ja huomenna on taas kaksi uutta pelaajaa avauksessa ja vaihdossa Cup ottelussa joukkueessa debytoinut hyökkääjä. PK-35 on vahva joukkue, eikä heiltä ole helppo pisteitä viedä. Keväällä pelasimme tasan 2-2. Uskon että meillä on mahdollisuus yllättää heidät myös lauantaina Vantaalla.

Pallokissojen edustukseen on saatu tällä viikolla uusia vahvistuksia, kun Kuopioon saapui Åland Unitedista Tiia Hirvonen (-00) ja Helsingin Jalkapalloklubista Emilia Ukkonen (-98).

Tiia Hirvonen pelaa koko loppukauden Pallokissoissa, kun taas Emilia Ukkonen vahvistaa joukkuetta ainoastaan runkosarjan kaksi viimeistä peliä. Molemmat ovat mukana PK-35 Vantaan ottelussa.

Tiia Hirvonen:
– Pallokissat on mukava ja kilpailuhaluinen ryhmä ja on kiva tulla loppukaudeksi mukaan vähän erilaiseen ympäristöön mihin olen tottunut. Loppukaudelta odotan laadukkaita treenejä, hyviä pelejä ja voittoja.
Aloitin fudiksen 2-vuotiaana. Olin kattoo aina mun veljen pelejä ja potkin samalla ite kentällä ja kotona. Pienenä pelasin HyPSissä (Hyvinkään Palloseura), jota iskä valmensi, siirryin HJK:n riveihin 12 -vuotiaana ja pelasin siellä aina siihen saakka, kunnes vaihdoin Åland Unitediin.
Tavoitteita on monia mutta tällä hetkellä on kehittyä pelaajana ja saada loppu kaudeksi enemmän kokonaisia pelejä alle.

Emilia on Leppävaaran Pallon (LePa) kasvatti ja siirtynyt sieltä FC Espoon ja VJS:n kautta viime kautena HJK:n naisten liigajoukkueeseen. Hänen tavoitteensa jalkapalloilijana on päästä tulevaisuudessa pelaamaan myös ulkomailla.

Emilia Ukkonen:
– Tosi hyvillä fiiliksillä lähdin tänne Kuopioon! Haasteena on erittäin lyhyt aika omaksua joukkueen pelitapa, mutta treeneistä jäi jo paljon käteen ja odotan innolla seuraavia kovia pelejä.

Tiia ja Emilia Pallokissojen mukana jo tänään Vantaalla.