Naisten Suomen CUP alkaa

Otteluennakko FC Hertta – Pallokissat 4.8.2018 klo 14.00 Mehtimäen tekonurmi, Joensuu

Pallokissat kohtaa tänään pelattavassa Naisten Suomen Cupin superkierroksen ottelussa FC Hertan. Peli alkaa Mehtimäen tekonurmella klo 14.

Päävalmentaja Aki Moilasen mietteitä ennen pelin alkamista:
FC Hertta on osoittanut tehokkuutensa nopeiden hyökkääjiensä ja tiiviin puolustuksensa ansiosta. Odotettavissa on tiukka ottelu, mutta olemme siihen valmiit. Voittaja jatkaa Cupissa suoraan eteenpäin, häviäjää odottaa jatkokarsinnat. Hyvällä fiiliksellä olemme liikkeellä ja uskomme omaan tekemiseemme.

Pallokissojen rinkiin on saatu lisää vahvistuksia, kun seuran oma kasvatti Viivi Kortelainen teki loppukautta koskevan sopimuksen naisten edustuksen kanssa. Viivi on -02 ikäluokan lupaava pelaaja, jonka kausi on kulunut toistaiseksi lähinnä B-tyttöjen mukana. Saavutuksina tältä vuodelta Viiville on kertynyt mm. aluejoukkueturnauksen maalikuningattaren titteli ja valinta all stars -kokoonpanoon. Myös maajoukkueeseen on kutsu käynyt ja niissäkin peleissä tullut onnistumisia ja pallo saatu upotettua vastustajan verkkoon useasti. Viivin pelipaikka on vuosien varrella vaihdellut, mutta viime aikoina se on vakiintunut hyökkääjäksi.

– Edustuksen mukana on tullut viime päivinä harjoiteltua ja hyvältä tuntuu. Tämän päiväinen peli vähän jännittää, mutta eiköhän sekin jännitys jossakin vaiheessa katoa, Viivi kommentoi.

Viivi Kortelainen mukaan naisten edustusjoukkueeseen.