TiPS oli armoton vieras

Otteluraportti Pallokissat – TiPS 28.7.2018 klo 19.00 Savon Sanomat Areena

 Pallokissojen naisten edustusjoukkue pelasi lauantaina 28.7. ottelun sarjanousija Tikkurilan Palloseuraa vastaan.  Ottelu päättyi kotijoukkueen tappioon 0-3 johtaen samalla Kissojen putoamiseen sarjataulukon viimeiselle sijalle.

Päävalmentaja Aki Moilasen analyysiä pelistä:
– Tärkeä TiPS ottelu sai todella heikon alun, kun vastustaja siirtyi 2-0 johtoon jo 10 pelatun minuutin jälkeen. Emme olleet pelin alussa ns. hereillä lainkaan ja kahdesta aikaisesta takaiskumaalista oli vaikea päästä peliin mukaan. Saimme ottelusta kuitenkin hieman otetta rakennettuamme hyökkäyksiä rauhallisemmin ja onnistuimmekin ensimmäisenpuoliskon loppupuolella rakentamaan hyvän maalipaikan kavennukselle, mutta TiPS:n maalivahti torjui yrityksen. Toinen puoliaika alkoi jälleen TiPSin helpolla maalilla. Itse emme saaneet luotua enää kovinkaan vaarallisia paikkoja.
Loukkaantumiset ja sairastelut ovat vieneet joukkueen tehoista paljon pois. Aino Kröger ja Anni-Maija Kauppila palaavat viimeistään alaloppusarjan peleihin mukaan tuoden joukkueelle lisää hyökkäysvoimaa. Kaisla Karppinen ja Saana Hartikainen tervehtyvät ja ovat varmaankin jo lauantain Cup-ottelussa mukana vahvistamassa puolustusta.

Otteluisäntänä ja parhaiden pelaajien palkitsijana toimi Mestar. Palkintoraatiin kuuluivat Suomen Palloliiton aluevalmentajat Jaakko Pulkkinen ja Tuomas Jaakkola.

Palkitut pelaajat:
Tikkurilan Palloseura – Oona Siren
Pallokissat – Neea Berg
Tsempparipelaajana palkittiin kotijoukkueen kapteeni Paula Auvinen

Peliä oli seuraamassa yhteensä 228 katsojaa.

Pallokissojen pelaajat:
Kaisa Kotka -> Natasa Ruuskanen (90’)
Paula Auvinen
Jasmin Leppioja
Filippa Kilponen
Neea Berg
Elina Kettunen -> Ellen Rönkkö (63’)
Maarit Toppinen
Eeva Kettunen
Alisa Jaakonaho -> Ella Vanhanen (52’)
Aino Varkoi
Elsa Sulku

Vaihdossa Viviana Onttonen ja Iina Rautiainen.

Pallokissojen seuraava ottelu pelataan Joensuussa Mehtimäen tekonurmella FC Herttaa vastaan. Kyseessä on Naisten Suomen Cupin peli alkaen klo 14. Seuraava liigaottelu PK-35 Vantaa – Pallokissat pelataan 11.8. klo 16 Myyrmäen stadionilla. Runkosarjan viimeinen kotipeli Pallokissat – FC Honka on vuorossa lauantaina 18.8. klo 17 Savon Sanomat Areenalla.

Tervetuloa seuraamaan naisjalkapalloa paikanpäälle!

 

TiPS:n palkittu pelaaja Oona Siren.

 

Pallokissojen parhaaksi valittu Neea Berg.

 

Tsempparipelaaja ja Pallokissojen kapteeni Paula Auvinen.

 

Pallotyttöinä ensikertalaiset Pallokissojen 2010 ikäkausijoukkueen pelaajat oppainaan konkarit -04 ikäryhmästä.