Pallokissat – TiPS tänään iltapelinä klo 19

Otteluennakko Pallokissat – TiPS 28.7.2018 klo 16.00 Savon Sanomat Areena

Pallokissat kohtaa tänään pelattavassa iltapelissä sarjanousija Tikkurilan Palloseuran Vantaalta.

Päävalmentaja Aki Moilasen mietteitä ennen pelin alkamista:

  • TPS pelissä viime viikolla pallollinen pelaaminen oli melko hyvällä mallilla. Pelitilannemaalit puutuivat ja maalipaikat muutenkin olivat kuitenkin harvassa. Viikolla harjoituksissa on keskitytty asian korjaamiseen. Erikoistilannepelaaminen on ollut vahvaa ja toivon tietenkin sen jatkuvan myös TiPS:ä vastaan. Edellinen ottelu heitä vastaan oli hyvä ja tasainen ottelu ja sitä se on varmasti myös nyt.

Peli pelataan Savon Sanomat Areenalla vasta klo 19, sillä päivällä Areenalla mittelöidään C15 tyttöjen Laura Kalmari -turnauksen merkeissä. Kaikki LK-turnaukseen osallistuvat pelaajat ovat tervetulleita seuraamaan Naisten Liigan 16. kierroksen ottelua ilmaiseksi. Peli näytetään myös Elisa-TV:n kautta. Otteluisäntänä tänään Mestar. Kissakahvio palvelee asiakkaitaan koko päivän ja viikonlopun ajan Naisten liigaottelun lisäksi myös Laura Kalmari -peleissä.

 

Pallokissat – TiPS tänään klo 19