Pallokissat ja TPS tasoihin

Otteluraportti Pallokissat – TPS 21.7.2018 klo 16.00 Savon Sanomat Areena

 Pallokissat kiri tasoihin Turun Palloseuraa vastaan pelatussa ottelussa, kun pelin viimeisillä lisäminuuteilla Elina Kettunen sai puskettua pallon maaliin Alisa Jaakonahon kulmapotkusta. Ottelu päättyi lukemiin 2-2 (1-1).

Molemmat joukkueet tekivät kaikki maalinsa erikoistilanteista. Ensimmäisellä puoliajalla TPS meni 0-1 johtoon, kun Wilma Spets teki avausmaalin puskemalla pallon verkkoon suoraan Tiia Savolaisen antamasta kulmapotkusta. Aivan puoliajan loppuun Pallokissat tasoittivat Kaisa Kotkan kulmapotkun tavoitettua Filippa Kilposen, jonka puskema pallo upposi Milla-Maj Majasaaren selän taakse. Puoliajalle mentiin tilanteessa 1-1.

Toisella puoliajalla TPS meni jälleen johtoon rangaistuspotkun seurauksena. Sen kävi ampumassa maaliin Riikka Ketoja. Pallokissat ei kuitenkaan antanut periksi, vaan taisteli loppuun saakka. Kova työ palkittiin lisäajan toisella minuutilla, kun pelin kolmas puskumaali toi Kissat tasoihin.

Päävalmentaja Aki Moilanen oli tyytyäinen:

  • Joukkueelta hieno nousu tasuriin. Kilponen ja Leppioja pelasivat hyvän ottelun ja Kilposen 1-1 tasoitus ensimmäisessä liigapelissä oli upea startti hänen liigauralleen. TPS oli odotetun kova vastus, mutta varsinkin toisen puoliajan alku oli meiltä hyvää pelaamista. Tästä on hyvä lähteä ensiviikkoon ja TiPS-taistoon. Kokoonpanoon tulee taas Toppinen mukaan ja toivottavasti myös sairastuvalta toipuu lisävahvuutta rinkiin.

Parhaat pelaajat palkitsi tänään otteluisäntänä toiminut Kunnonsali.
Palkitut pelaajat:
TPS – Jenni Rannus
Pallokissat – Filippa Kilponen

Kotijoukkueen tsempparina palkittiin Stadiumin tuotepalkinnoilla Alisa Jaakonaho.

Tänään Pallokissojen kokoonpanossa pelasivat seuraavat pelaajat:

Elsa Sulku, mv
Kaisa Kotka -> Natasa Ruuskanen 75’
Paula Auvinen
Jasmin Leppioja
Filippa Kilponen
Neea Berg
Elina Kettunen
Eeva Kettunen -> Kaisla Karppinen 55’
Aliisa Jaakonaho
Ella Vanhanen -> Aino Varkoi 46’

Vaihtopenkillä:

Nea Laitila, Elisa Lemettinen ja Saana Hartikainen

Seuraava kotipeli pelataan lauantaina 27.7. iltapelinä klo 19. Silloin vastaan tulee sarjanousija TiPS Vantaalta.

Pallokissojen parhaana pelaajana palkittiin ensimmäiset Naisten Liigaminuuttinsa pelannut Filippa Kilponen. Palkitsijana otteluisäntä Kunnonsali.

Kotijoukkueen tsempparina palkittiin Alisa Jaakonaho.

TPS:n paras pelaaja tänään oli Jenni Rannus.

Pallotyttöinä reippaat 09 ikäluokan pelaajat