HJK oli vahvempi

Otteluraportti HJK – Pallokissat 15.7.2018 klo 15.00 Telia 5G Areena

Pallokissat taisteli tänään helteisessä Helsingissä isäntäjoukkue HJK:ta vastaan. Kotijoukkue oli parempi voittaen ottelun selvin luvuin 3-0 (2-0). HJK:n maalintekijöinä onnistuivat tänään Hanne Ojanperä, Hanna Ruohomaa ja Emilia Ukkonen.

Päävalmentaja Aki Moilanen kommentoi pelistä seuraavaa:
– Toinen puoliaika oli Pallokissoilta hyvää pelaamista. Erityisesti pallollinen pelaaminen parani paljon ekasta jaksosta. Tänään kaikki pelaajat antoivat joukkueelle kaikkensa. Taitava ja kokenut HJK oli kuitenkin vahvempi ja vei ansaitusti pisteet.

Pallokissojen kokoonpanossa nähtiin tänään myös ensimmäistä kertaa kolme sisarusta, Neea Berg, Natasa Ruuskanen ja Nanne Ruuskanen. Kaikkien pelipaikat löytyivät keskikentältä.

Ensimmäistä kertaa Pallokissojen avauksessa pelanneet Natasa Ruuskanen ja Aino Varkoi analysoivat ottelua ja pelin tuomia fiiliksiä.
Ykköseen verrattuna pelin tempo oli kovempi ja on pelattava selvästi nopeampaa. Pelin alussa jännitti vähän normaalia enemmän, mutta pelaaminen tuntui tutulta ja turvalliselta kun sai vieläpä pelata omien siskojen vierellä! – kommentoi Natasa Ruuskanen.
Aino Varkoi kertoi tuntemuksistaan seuraavaa – Aluksi jännitti aika paljon, mutta se helpotti joukkuekavereiden ohjatessa peliä. Pikkuhiljaa kovempaan pelitempoon alkaa tottua ja yhteistyö pelaajien kanssa alkaa sujua.

Pallokissat pelasivat tänään seuraavalla kokoonpanolla:

Elsa Sulku, mv
Kaisla Karppinen -> Nanne Ruuskanen (62’)
Ellen Rönkkö
Kaisa Kotka
Natasa Ruuskanen -> Emmi Mäkinen (84’)
Paula Auvinen
Neea Berg
Elina Kettunen
Eeva Kettunen
Alisa Jaakonaho
Aino Varkoi -> Ella Vanhanen (62’)

Vaihtopenkillä Iina Rautiainen, mv

Palkitut pelaajat:
Pallokissat – Paula Auvinen
HJK – Maija Saari

Pallokissojen seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon lauantaina 21.7. Savon Sanomat Areenalle saapuu silloin vieraaksemme TPS Turusta. Peli alkaa klo 16.

Sisarukset Natasa (vas), Neea ja Nanne Pallokissojen keskikentän raatajina.