Ilves vei pisteet karuin lukemin

Otteluraportti Pallokissat – Ilves 7.7.2018 klo 16.00 Savon Sanomat Areena

 Pallokissat kohtasi tänään Ilveksen Savon Sanomat Areenalla pelatussa kierroksen 13. ottelussa. Ennen tätä ottelua joukkueet olivat tasapisteissä sijoilla 8 ja 9. Molemmat joukkueet kaipasivatkin kipeästi lisäpisteitä noustakseen taulukossa ylemmäs. Ilves oli Kissoille tyly vieras ja vei kotijoukkuetta luvuin 0-5 (0-1). Maalintekijöinä onnistuivat Roosa Tuominen, Johanna Salmijärvi, Iida Laakkonen, Roosa Ärväs ja Eini Vesaniemi.

Kissojen päävalmentaja Aki Moilasen mietteet pelistä –

Tänään joukkueen peliesitys jäi vaisuksi ja Ilves käytti tilanteen hyväkseen voittaen selkeästi ja täysin ansaitusti. Tällä pelillä Naistenliigassa ei pisteille pääse ketään vastaan. Pettymystä lisää sairastuvalta peleihin palanneen Toppisen suora punainen kortti, joka tietää kahden pelin huilia. Ensimmäiset Naistenliiga minuutit pelanneet Aino Varkoi ja Natasa Ruuskanen voivat olla tyytyväisiä otteisiinsa. Eteenkin Varkoi väläytti nopeuttaan ja tilanne kovuuttaan kärjessä. Häneltä voi odottaa loppukaudesta onnistumia maalin muodossa, mutta tärkeintä on nyt kasata koko joukkueen rivit, jotta voimme olla taas ylpeitä siitä mitä kentällä teemme ja kuinka taistelemme joka tilanteessa Pallokissa paita päällä.

Otteluisäntänä toiminut Nostokonepalvelu JK Oy palkitsi molempien joukkueiden parhaat pelaajat:
Ilveksestä palkittiin Johanna Salmijärvi ja Pallokissoista Paula Auvinen. Kotijoukkueen tsempparina palkittiin Alisa Jaakonaho.

Ottelun alussa kunnioitettiin hiljaisella hetkellä edesmennyttä jalkapalloilijaa, naistuomaria ja jalkapallovaikuttajaa Katriina Elovirtaa sekä kuopiolaisen jalkapallon monipuolista ja tärkeää toimijaa Raimo Kestiä.

Kotijoukkueen pelaajat:
Kaisla Karppinen -> Maarit Toppinen 66’
Ellen Rönkkö
Emmi Mäkinen -> Natasa Ruuskanen 84’
Kaisa Kotka
Paula Auvinen
Neea Berg
Elina Kettunen
Eeva Kettunen
Alisa Jaakonaho
Ella Vanhanen -> Aino Varkoi 46’
Elsa Sulku

Pallokissat kohtaa HJK:n sunnuntaina 15.7. Helsingissä Telia 5G Areenalla. Seuraava kotipeli pelataan lauantaina 21.7. Savon Sanomat Areenalla, vastaan tulee silloin TPS.

 

   Ilveksen parhaana pelaajana palkittu Johanna Salmijärvi

Pallokissojen parhaana pelaajana palkittu Paula “Pale” Auvinen

Tsempparina palkittu Alisa Jaakonaho