Pallokissat kohtaa tänään Ilveksen

Otteluennakko Pallokissat – Ilves 7.7.2018 klo 16.00 Savon Sanomat Areena

Pallokissat ottaa tänään mittaa Tampereen Ilveksestä kotiottelussa Savon Sanomat Areenalla. Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille, joten motivaatiota ei tule puuttumaan ja tärkeistä pisteistä taistellaan erotuomarin loppuvihellykseen asti. Sarjataulukossa molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä 8 pistettä

Kissojen päävalmentaja Aki Moilanen kommentoi tulevaa peliä seuraavasti:”Ilves ottelu Tampereella oli vauhdikas ja tiukka kamppailu, jossa pystyimme voittoon. Samaa odotan tältä päivältä. Tiedämme, miten aktiivisesti Ilves pyrkii estämään pelinavaamisen, mutta uskon joukkueen olevan valmis toteuttamaan sovittua taktiikkaa.”

Otteluisäntänä toimii Nostokonepalvelu JK Oy.

Ottelun alussa kunnioitetaan edesmennyttä jalkapalloilijaa, naistuomaria ja jalkapallovaikuttajaa Katriina Elovirtaa sekä kuopiolaisen jalkapallon monipuolista ja tärkeää toimijaa Raimo Kestiä hiljaisella hetkellä.

Peli alkaa klo 16. Tervetuloa kannustamaan! Kissakahvio palvelee asiakkaitaan suussasulavin herkuin.

 

 

Pallokissat valmiina kohtaamaan Ilveksen.