Pallokissojen naisten edustus ja ONS tasasivat pisteet

Otteluraportti ONS – Pallokissat 21.6.2018 klo 18.30 Castrenin TN

Pallokissojen naisten edustusjoukkue tasasi pisteet 1-1 (0-1) ONSsin kanssa Oulun Castrenin tekonurmella pelatussa iltaottelussa.

Jo ennakkoon oli tiedossa, että pelistä tulisi tiukka taistelu. Voitto antaisi molemmille kaivatut pisteet. Pallokissojen Aino Kröger onnistui yllättämään vastustajan maalivahdin noin 30 metristä vedetyllä laukauksella ja näin Kissat meni johtoon 0-1 kun peliä oli pelattu 18 min. Tämä oli myös puoliaikatulos. Ensimmäisellä puolikkaalla Kissoilla oli parikin herkullista läpiajoa, mutta niistä ei saatu kuitenkaan maalia aikaiseksi. ONS tuli tasoihin Fanni Pietikäisen vedolla, kun peliä oli kaikkiaan takana noin tunti. Vain pari minuuttia tämän jälkeen ONS sai rangaistuspotkun, minkä Pallokissojen maalivahti Elsa Sulku torjui. Ylärima kolisi pariinkin otteeseen Kissojen mainioiden hyökkäysten ja erikoistilanteiden johdota, mutta varsinaista palkintoa niistä ei kuitenkaan tullut.

Peli oli fyysisesti kova ja vastustajan pelaajista keltaisen kortin saivat Satu Rousti sekä Sini Toivonen.

Päävalmentaja Aki Moilanen harmitteli pelin jälkeen tasuria.
”Peli oli odotetun vauhdikas, maalipaikkoja oli kummallakin joukkueella. Aino Kröger oli vaarallinen, teki maalin ja hänellä oli myös muutama ”läheltäpiti” tilanne. Vastustaja oli myös vahva ja Pallokissojen onneksi Elsa Sulku piti rankkaritorjunnalla ja muutamalla läpisyötön katkolla meidät pelissä hyvin mukana. Lopussa kaksi ylärimaa ja lähietäisyydeltä pusku yli. Rahtusen harmittaa – voittaminen on vaikeaa. Nanne Ruuskanen sai naisten liiga debyyttinsä ja onnistui keskikentän pohjalla tehtävästään hyvin.”

Pallokissojen kokoonpano tämän päiväisessä ottelussa:
Elsa Sulku mv
Kaisla Karppinen
Ellen Rönkkö -> Eeva Kettunen (36 min)
Janni Mönkkönen
Kaisa Kotka -> Emmi Mäkinen (80 min)
Aino Kröger
Paula Auvinen (C)
Neea Berg
Elina Kettunen
Alisa Jaakonaho
Ella Vanhanen -> Nanne Ruuskanen (70 min)

Parhaina pelaajina palkittiin:
Aino Kröger, Pallokissat
Emma Peuhkurinen, ONS

Nyt joukkueella on ansaittu viikon mittainen kesätauko. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 7.7. Savon Sanomat Areenalla klo 16. Vastaan tulee Ilves Tampereelta.

 

Nanne Ruuskasen ensimmäinen naisten liigapeli.