Jyväskylän Pallokerho vei pisteet

Otteluraportti JyPK – Pallokissat 16.6.2018

Pallokissojen naisten edustusjoukkue hävisi tänään Vaajakoskella pelatun ottelunsa JyPK:n liigajoukkuetta vastaan luvuin 5-1 (2-1). Kissojen maalin teki Aino Kröger, joka myös palkittiin joukkueen parhaana pelaajana. Vastustajan maaleista hattutempun arvoisesti kolme teki Gentjana Rochi, kertaalleen onnistuivat sekä Henna-Riikka Honkanen, että Lavdije Begolli.

Päävalmentaja Aki Moilanen oli pelin jälkeen mietteliäs. Moilasen mukaan Pallokissat olivat ensimmäisen puoliajan ja osan toisen puoliajan alkua ihan hyvin mukana pelissä. Tulos ei kuitenkaan valehtele, eikä anna jossitteluille sijaa. JyPK pelasi hyvin ja on onnistunut maalinteossa viimeisen kolmen pelin aikana yhteensä 14 kertaa. Pallokissojen palaajista loukkaantui jälleen kaksi, mikä ei ainakaan helpota joukkueen tilannetta. Tämänpäiväinen ottelu oli siis meille todella vaikea. Tästä on kuitenkin vain päästävä nopeasti yli ja keskityttävä täysillä torstain ONS otteluun.

Pallokissojen kokoonpano:
Laitila Nea (mv)
Karppinen Kaisla
Rönkkö Ellen
Kotka Kaisa
Kröger Aino
Kauppila Anni-Maija -> Eeva Kettunen 6′
Auvinen Paula (C)
Kettunen Elina -> Janni Mönkkönen 46′
Jaakonaho Alisa
Vanhanen Ella
Hartikainen Saana -> Lemettinen Elisa 58′

Kissat matkustaa torstaina Ouluun, missä pelattava ottelu ONS – Pallokissat alkaa Castrenin tekonurmella klo 18.30. Seuraava kotipeli on 7.7. Savon Sanomat Areenalla – silloin vastaan astelee Ilves.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

 

JyPK-Pallokissat ottelu Vaajakosken Liikuntapuistossa päättyi Kissojen 5-1 tappioon.