Kissat latautuneet hyvin tämänpäiväiseen peliin

Otteluennakko JyPK – Pallokissat 16.6.2018 klo 15.30 Vaajakosken Urheilupuisto

Pallokissojen naisten edustusjoukkue kohtaa tänään Vaajakosken nurmella rakkaan kilpakumppaninsa Jyväskylän Pallokerhon (JyPK). Pallokissoille peli on tärkeä, voitosta ja kolmesta pisteestä taistellaan koko 90 min lisäminuutteineen. Tunnetta tästä pelistä ei taatusti tule puuttumaan ja pientä positiivista jännitystä on pelaajissa havaittavissa. Joukkue on virittäytynyt peliin koko viikon hyvissä fiiliksissä ottaen samalla tuntumaa nurmella pelaamiseen. Usko omaan tekemiseen ja onnistumiseen on vahva.

Stadium Jyväskylä huomioi myös Pallokissojen kannattajat tarjoamalla 50 ensimmäiselle vapaaliput otteluun. Toivotaan, että Kissat saavatkin lisäbuustausta peliin faniensa siivittämänä.

Tervetuloa kannustamaan!

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

 

Pallokissoilla tänään ottelu JyPK:n liigajoukkuetta vastaan