Tähtäimenä kotivoitto!

Otteluennakko Pallokissat – ONS 31.5.2018 klo 18.30 Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areenalla kohtaavat tänään Naisten liigan sarjataulukossa yhdeksäntenä oleva Pallokissat ja pykälää ylempänä oleva ONS. Eroa joukkueiden saldoissa on vain yksi piste. Ottelu on erittäin tärkeä molemmille joukkueille, joten odotettavissa on fyysisesti ja henkisesti kova taistelu.

Viime viikonlopun peli Pallokissat – Åland United ei sujunut kotijoukkueelta suunnitelman mukaisesti, joten odotukset tämän iltaisesta ottelusta ovat kovat.

Pallokissojen kapteeni Paula Auvinen kommentoi illan peliä seuraavasti –  Joukkueessa on vahvasti läsnä tunnelma siitä, että ottelu on voitettava. Se tuo lisäboostia peliin positiivisessa mielessä. On parasta pelata otteluita, joilla on merkitystä, koska silloin on myös enemmän voitettavaa. Töitä on tänään tehtävä paljon, mutta olemme hyvässä kunnossa ja meillä on laittaa juoksuvoimaisia vaihtopelaajia kentälle. Näillä eväillä olemme vahvoilla aktiivisella pelillä.

Otteluisäntänä toimii Kuopion Energia, joka palkitsee molempien joukkueiden parhaat pelaajat.

Päävalmentaja Aki Moilasen sanoin – Nyt kaikki kannustamaan Kissat KOTIVOITTOON!

Pallotyttöinä ja saattajina toimivat Pallokissojen 08-ikäkausijoukkueen pelaajat.

Muailmankuulu Kissakahvio avoinna!

Ottelua voi seurata myös Elisa TV:n kautta selostajanaan Pallokissojen monitoimimies ja seuran yksi perustajista, Vesa Kauppila.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

 

Kapteeni Paula Auvisen mukaan kotijoukkueen on tehtävä tänään kovasti töitä.