Pallokissojen vastustaja tänään Maarianhaminasta

Otteluennakko Pallokissat – Åland United 26.5.2018 klo 19 Savon Sanomat Areena

Pallokissat kohtaa tänään Savon Sanomat Areenalla pelattavassa Naisten liigan iltaottelussa sarjataulukossa neljäntenä olevan Åland Unitedin. Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen sarjakauden avauksessa Maarianhaminassa, jolloin saarelaiset ottivat pisteet tuloksella 4-1. Nyt Kissoilla on selkeä ja erinomainen revanssin paikka.

Åland Unitedilla on koossa pisteitä 14, Pallokissoilla 6. Päävalmentaja Aki Moilasen mukaan Pallokissat lähtee tähän peliin hyvin erilaisella kokoonpanolla, kuin mitä oli kauden avauksessa Maarianhaminassa. Kissojen kirkas tavoite on saavuttaa kauden avausvoitto tänään kotona.

Pallokissojen entinen pelaaja Signy Aarna saapuu Kuopioon ja Savon Sanomat Areenalle nyt ensimmäistä kertaa viime syksyn jälkeen. Signy on kotiutunut Savon jälkeen hyvin Maarianhaminaan ja tehnyt Åland Unitedissa jo neljä maalia tällä kaudella. Nähtäväksi jää, millä keinoin Pallokissat onnistuu pitämään Signyn ja koko muun ÅU joukkueen aisoissa.

Otteluisäntänä toimii Mehiläinen, joka palkitsee molempien joukkueiden parhaat pelaajat. Mehiläinen myös arpoo tuotepalkinnon kaikkien katsojien kesken.

Tervetuloa seuraamaan peliä paikanpäälle. Mukana katsomossa on myös Helmareiden päävalmentaja Anna Signeul.

Kissakahvio palvelee savolaisella lupsakkuudella ja maistuvilla tuotteilla.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen