Honka tänään Kissoja vahvempi

 

Otteluraportti Honka – Pallokissat 19.5.2018 Tapiolan N1

Kotijoukkue aloitti pelin vahvoin ottein ja prässäsi Pallokissoja vauhdikkaasti ensimmäiset 15 minuuttia, mikä johti Miettusen viimeistelemään 1-0 maaliin. Maalin jälkeen Pallokissat joutuivat tekemään kaksi vaihtoa loukkaantumisten johdosta, mikä keskeytti pelin hetkeksi Tapiolan viheriöllä. Pallokissat eivät tästä kuitenkaan lannistuneet vaan pääsivät pelin rytmiin paremmin mukaan, mikä myös johti Kotkan viimeistelemään 1-1 maaliin Auvisen kovasta keskityksestä. Maalin jälkeen FC Honka pyöritti palloa niin omalla kuin Pallokissojen kenttäpuoliskolla eikä vaarallisilta keskityksiltä vältytty. Puoliajan loppupuolella Punsar pääsee tuikkaamaan pallon Pallokissojen maalin perukoille ja niin puoliajalle siirryttiin 2-1 lukemissa.

FC Honka hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia tiukoin ottein. Toinen puoliaika alkoi tasaisella väännöllä. Suoraviivaisia hyökkäyksiä ja laukauksia lähti kaukaa, mitkä kotijoukkue myös hyödynsi ja siirtyi 3-1 johtoon Huuskon viimeistelemällä maalilla. Pallokissat rakensivat rohkeasti paikkoja ja tekivät loppuun asti töitä, mutta pelin loppulukemiksi kirjattiin kotijoukkueen eduksi 4-1.

Päävalmentaja Moilasen mukaan FC Hongan peliesitys oli tänään Pallokissoja vahvempi. Toisella puoliajalla tuli paljon harhasyöttöjä, minkä kotijoukkue osasi käyttää tänään hyödykseen. Ajatukset pitää pettymyksestä huolimatta nollata ja siirtää katseet ensi viikon kotiotteluun.

Ensi viikolla 26.05. Pallokissat kohtaavat Åland Unitedin Savon Sanomat Areenalla klo 19:00.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

 

Pisteet jäivät tänään Espooseen ottelusta Honka – Pallokissat