Pallokissat matkustaa tänään Espooseen

Otteluennakko Honka – Pallokissat 19.5.2018

Lauantaina suuntaamme Espoon Tapiolaan ja vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari FC Honka, joka on aloittanut alkukauden vahvasti. FC Honka nappasi edelliseltä kierrokselta täyden pistepotin. Joukkueen kaksi maalia tuli erikoistilanteista, joissa huomenna on oltava tarkkana.

Viime viikolla PK-35 Vantaata vastaan kurinalainen puolustus ja loppuun asti pelaaminen johti pisteiden jakamiseen Kuopiossa. Voittaminen vaatii huomenna samaa tekemistä ja joukkueen tavoitteena onkin kääntää kahden edellisen pelin tasapeliputki voitoksi. Pallokissat ovat olleet hyvässä vireessä koko viikon ja huomenna samaa tekemistä odotetaan kentällä.

Pääsemme lähtemään otteluun ilman suurempia muutoksia kokoonpanossa. Ottelun jättävät väliin pitkäaikaisloukkaantuneet ja KuFu98 mukana olevat pelaajat.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Kapteenit Janni Mönkkönen (vas), Paula Auvinen ja Neea Berg valmiina otteluun Honkaa vastaan.