Pallokissat ja PK-35 tasasivat pisteet

Otteluraportti Pallokissat – PK-35 Vantaa 12.5.2018 klo 16 Savon Sanomat Areena

 

Kuopiossa saatiin seurata tänään jännittävää 7. kierroksen Naisten liigajalkapallo-ottelua, kun toisistaan mittaa ottivat kotijoukkue Pallokissat ja PK-35 Vantaa. Viime kauden hopeajoukkue PK-35 oli ennen tätä mittelöä sarjataulukossa kolmantena (13 pistettä) ja Pallokissat sijalla seitsemän (5 pistettä).

Pallokissat aloittivat vahvasti ja vastustaja saatiin pidettyä poissa vaaralliselta maalintekosektorilta. Hyvä ensimmäinen jakso palkittiin Ella Vanhasen maalilla 39 minuutilla. Kissojen 1-0 johto jäi myös tilanteeksi puoliajalle mentäessä. Toinen puoliaika käynnistyi vierasjoukkueen aktiivisemmalla otteella ja aggressiivisemmalla pelillä. PK-35 onnistuikin tasoittamaan numeroiksi 1-1 Iina Salmen läpiajosta. Ottelu eteni kuitenkin aivan loppuminuuteille saakka tasatilanteessa, kunnes PK-35 meni johtoon vaihdosta vähän aikaisemmin kentälle tulleen Tiia-Maria Jaakonsaaren onnistuessa maalinteossa. Kotijoukkueen usko omaan tekemiseen ei loppunut, vaan pelaajat jaksoivat vääntää loppuun saakka. Tällä kertaa se palkittiin, sillä kolmannella lisäminuutilla joukkueen kapteeni Paula Auvinen onnistui tasoittamaan ja loppunumeroiksi kirjattiin 2-2.

Päävalmentaja Akin Moilanen ei peitellyt tyytyväisyyttään joukkueensa pelaamiseen. Moilanen kommentoi ottelua seuraavasti: – Tämänpäiväinen tasapeli maistui hyvältä! Ensimmäinen puoliaika oli joukkueeltamme erittäin hyvää pelaamista. Puolustus oli tiivis, hyökkäyksiin lähdöt onnistuivat ja saimme luotua hyvin maalipaikkoja. Mielestäni johtoasema puoliajalla oli ansaittu. Oli tosin odotettavissa, että PK-35 pystyy parantamaan ja toinen puoliaika olikin heidän selkeää hallintaa. Vierasjoukkueen onnistuttua 89 minuutilla toistamiseen ja siirryttyä johtoon, taisteli joukkue upeasti takaisin tasuriin. Tasoitusmaali lisäajalla oli todellinen tahtomaali. Olen erittäin ylpeä joukkueesta ja sen taisteluasenteesta.

Otteluisäntänä oli tänään Stadium, joka palkitsi molempien joukkueiden parhaimmat pelaajat. Lisäksi Muumi-pannarikahvila palkitsi kotijoukkueen tsempparin. Valitsijaraati koostui Kuopion insinöörien muodostamasta ryhmästä.

Palkitut pelaajat olivat:

PK-35 Vantaa – Iina Salmi
Pallokissat – Kaisa Kotka
Pallokissojen tsemppari – Kaisla Karppinen

Katsojia aurinkoisella Savon Sanomat Areenalla oli yhteensä 165.

Pallokissojen seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 26.5.2018 Savon Sanomat Areenalla iltapelinä klo 19. Vastustajaksi silloin saapuu Åland United.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Ella Vanhasen maali vei Kissat 1-0 johtoon!

Kapteeni Paula Auvisen tuuletus onnistuneen maalinteon jälkeen.

Pallokissojen tasoitusmaali tuli aivan ottelun viimeisillä sekunneilla.