Se oli niin lähellä!

Otteluraportti TiPS-Pallokissat 5.5.2018 klo 16 Tikkurilan Urheilupuiston tekonurmi

Pallokissojen naisten edustusjoukkueen kauden toinen voitto jäi noin 10 sekunnin päähän, kun sarjanousija Tikkurilan Palloseura tasoitti pelin 3-3 ajassa 90+3´.

Kissat menivät ensimmäisellä puoliajalla jo 0-2 johtoon, kun ensin Aino Kröger iski rankkarista 0-1 ja minuuttia myöhemmin Kaisa Kotka onnistui tykittämään aivan maalin edustalta 0-2. Vastustaja ei tästä lannistunut ja onnistui myös kahdesti, joten puoliajalle mentiin tilanteessa 2-2.

Toisella puoliajalla Pallokissat meni taas yhden maalin johtoon Janni Mönkkösen puskettua pallon upeasti verkkoon Kaisa Kotkan antamasta kulmapotkusta. Johtomaalin jälkeen joukkue ryhmittyi uudelleen vahvistaen alakertaansa viidennellä pelaajalla. Tämä kuvio toimi hyvin aivan ottelun loppusekunneille saakka, kunnes TiPS onnistui maalinteossa ja tasoitti tilanteen.

Toppari Janni Mönkkösen kommentit pelistä

  • Saatiin hyvä alku peliin – kaksi maalipaikkaa ja kaksi maalia. Tämän jälkeen vastustajan leirissä tapahtui ryhtiliike. Annoimme liikaa tilaa vastustajalle ja he pääsivät tasoittamaan pelin ennen puoliaikaa. Tokalle puoliajalle tuli kiva oma onnistuminen maalinteossa pitkästä aikaa, joka varmasti lämmittää mieltä kunhan tasapelin harmituksesta pääsee yli. Oltaisiin ansaittu 3 pistettä.

Päävalmentaja Aki Moilanen analysoi päivän ottelua seuraavasti

  • Teemanamme koko viikolla on ollut ”Luota omaan tekemiseen”. Osittain siinä onnistuttiin, osittain emme uskaltaneet pelata ihan niin rohkeaa peliä kuin mitä oli tarkoitus. Kolmen pisteen muuttuminen yhdeksi aivan pelin loppuhetkillä on kyllä katkera kalkki nieltäväksi. Positiivista pelissä oli kolme tehtyä maalia, joista jokainen eri pelaajan viimeistelemä.

Joukkueen pelaajille pelin lopputulos oli iso pettymys. Toki vastustajalle pitää antaa kaikki kunnia hyvästä, aktiivisesta tekemisestä ja taitavista suorituksista. Pallokissojen kapteeni Paula Auvinen antoi joukkueelle tämän päivän aikaa märehtiä tätä tappiota. Huomenna tämän pitää olla jo historiaa ja keskittyminen tulevassa viikossa ja seuraavassa kotiottelussa. Lauantaina 12.5. Pallokissat kohtaa Savon Sanomat Areenalla PK-35 Vantaan.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Tikkurilan Urheilupuiston pukukopissa ennen ottelun alkua