Vain voitto mielessä

Otteluennakko TiPS-Pallokissat 5.5.2018 klo 16 Tikkurilan Urheilupuiston tekonurmi

Pallokissat matkustaa tänään Vantaalle kohdatakseen sarjanousija Tikkurilan Palloseuran (TiPS).

Päävalmentaja Aki Moilasen mukaan viikon harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja joukkue on nyt valmis ottamaan sarjan toisen voittonsa ja tuomaan kolme pistettä Kuopioon. Kissoja pari viimeistä peliä vaivannut tappioputki on nyt katkaistava ja päästävä takaisin voittamisen tielle, sanoo Moilanen. Uskon, että tahtotasomme ja itseluottamuksemme on nyt voittamiseen tarvittavalla tasolla. TiPS on joukkueena nuori ja täynnä lahjakkaita ja nälkäisiä pelaajia. Heihin verrattuna osalla Pallokissojen pelaajista on takanaan rutkasti enemmän kokemusta, minkä tuomaa varmuutta aiomme tänään hyödyntää kentällä.

Sää Etelä-Suomessa on aurinkoinen ja tyyni, joten pelipäivästä on myös olosuhteiden puolesta odotettavissa erinomaista.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Lounashetki Heinolassa