Turun Urheilupuiston Yläkenttä Pallokissoille vaikea paikka

Otteluraportti TPS – Pallokissat 28.4.2018 klo 14

Turun Urheilupuiston Yläkenttä osoittautui Pallokissoille jälleen vaikeaksi paikaksi.

Päävalmentaja Moilasen mukaan meillä oli pelissä omat tilanteemme, mutta koska emme saaneet niistä laukaustakaan aikaiseksi, ei voittamiseen tarvittavia maalejakaan tullut. Tiia Savolainen oli tänään hyvä ja rankaisi entistä joukkuettaan tekemällä TPS:n molemmat maalit. Lopputulos turkulaisten hyväksi 2-0.

TPS pelasi aggressiivisesti ja hyvällä itseluottamuksella aiheuttaen Pallokissoilla hankaluuksia kaksinkamppailutilanteissa. Kissat taistelivat loppuun saakka, mutta tällä kertaa se ei riittänyt parempaan lopputulokseen. Positiivisiin pelaajiin lukeutuivat erityisesti keskikentällä raatanut Anni-Maija Kauppila ja maalia vartioinut Nea Laitila. Laitila palkittiin myös Pallokissojen parhaana pelaajana.

Tästä pitää vaan päästä eteenpäin, unohtaa tämä ottelu ja saada tulevan viikon aikana erityisesti nostettua joukkueen itseluottamus omaan tekemiseen, kommentoi Moilanen. Ensi viikolla on taas edessä vieraspeli nousija TiPS:ä vastaan ja silloin meidän pitää olla iskussa niin henkisesti kuin fyysisesti.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Pallokissat saattajineen Turun Urheilupuiston Yläkentällä.