Pallokissat ottaa TPS:n ja Tiia Savolaisen haasteen vastaan

Otteluennakko TPS – Pallokissat 28.4.2018 klo 14

Pallokissat matkustaa Turkuun jo perjantaina ja kohtaa lauantaina runkosarjan viidennellä kierroksella TPS:n Urheilupuiston Yläkentällä klo 14.

Valmentajat Aki Moilanen ja Jarmo Rönkkö pohdiskelevat tulevaa peliä –  Pallokissoilla on kaksi ihan hyvää ottelua alla, joten lähdemme luottavaisin mielin huomiseen matsiin. Huolellisella puolustuksella ja nöyrän työn kautta pyrimme rakentamaan peliä ja luomaan tilanteita vastustajan päähän. Joukkue on terveenä, joten lähtökohdat pelille ovat hyvät. Myös viikon harjoitukset ovat sujuneet odotetusti ja positiivisessa hengessä.

Aino Kröger kommentoi huomista ottelua: Tulossa varmasti vauhdikas peli. Yläkenttä on Savon Sanomat Areenaa pienempi ja vaatii meiltä nopeaa pallon liikuttamista. Otamme Tiia Savolaisen haasteen vastaan (TPS ennakko https://fc.tps.fi/fi/uutiset/pallokissat-ennakko-saattaa-tulla-vahan-sukille-puolin-ja-toisin) ja pisteet lähtevät luonnollisesti Kuopioon.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Pallokissat valmiina kohtaamaan turkulaiset