Katkera 0-1 tappio uhrautuvasta pelistä huolimatta

Otteluraportti Pallokissat – HJK 21.4.2018 klo 16 Savon Sanomat Areena

Pallokissat kärsi tänään katkeran 0-1 tappion uhrautuvasta taistelustaan huolimatta. Vastustaja HJK hallitsi varsinkin ensimmäisen puoliajan peliä suvereenisti, mutta ei juurikaan päässyt murtautumaan vaaralliselle maalintekosektorille. Pallokissojen oma peli oli ajoittain hätäistä ja pallo menetettiin turhan helposti. HJK sai luotua muutaman pahan tilanteen Pallokissojen maalille erikoistilanteiden seurauksena. Kissat sai kuitenkin pidettyä oman päänsä puhtaana ja tauolle mentiin tilanteessa 0-0. Toinen puolikas oli kotijoukkueelta selkeästi rohkeampaa peliä, eikä HJK päässyt myllyttämään samalla intensiteetillä kuin pelin alkupuoliskolla. Kissoilla oli myös omat maalipaikkansa, mutta niiden viimeistely jäi vajaaksi.  Vastustajan voittomaali syntyi aivan varsinaisen otteluajan lopussa, kun Leila Haapea sai puskettua loistavan keskityspallon takatolpalta verkkoon.

Päävalmentaja Moilasen mukaan tulos oli pettymys, mutta peliesitykseen ja varsinkin puolustuspelaamiseen voidaan olla tyytyväisiä. Vaikka pallollinen pelaaminen ei ollut parasta, saimme luotua muutaman erinomaisen maalipaikan. Meillä oli mahdollisuus lopussa kolmeen pisteeseen, mutta epäonnistuimme omassa paikassamme, jonka jälkeen HJK sai mahdollisuuden ja käytti sen hyväkseen. Viikon kuluttua on taas pisteet jaossa ja voimme lähteä peliin luottavaisesti. Puolustuksen kautta, paremmalla pallollisella pelillä lähdetään hakemaan pisteitä Turusta.

Otteluisännän Savon Sanomien palkitsemat parhaat pelaajat:
HJK – Linda Ruutu
Pallokissat – Janni Mönkkönen ja tsempparina Elsa Sulku

Yleisöä oli seuraamassa hyytävän kylmässä Kuopion säässä lähes 200 henkilöä.

Pallokissat kohtaa TPS:n Turussa lauantaina 28.4. klo 14. Seuraava kotipeli pelataan lauantaina 12.5. klo 16 Savon Sanomat Areenalla. Silloin vastaan tulee PK-35 Vantaa.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Kuvassa Pallokissojen kapteeni Paula Auvinen. Kuva: Jani Turunen