Pallokissat vastaan HJK

 

Otteluennakko Pallokissat – HJK 21.4.2018 klo 16 Savon Sanomat Areena

Pallokissojen kausi jatkuu kotona neljännen kierroksen äärimmäisen mielenkiintoisella ottelulla, kun lauantaina vastaan astelee HJK. Kissojen kausi on ollut nousujohteinen, sillä ensimmäisten kolmen kierroksen tulokset ovat kulkeneet tappion ja tasapelin kautta voittoon. Viime viikonlopun voitto Ilveksestä teki hyvää joukkueen itseluottamukselle valaen uskoa omaan tekemiseen.

HJK on puolestaan selviytynyt kauden peleistään kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla.

Päävalmentaja Aki Moilasen mukaan valmistautuminen lauantain otteluun on sujunut hyvin. Ilves pelistä on otettu opiksi ja muutamaa puolustuspelaamiseen liittyvää kuviota on tarkennettu. HJK:n nujertamiseksi joukkueen on ehdottomasti löydettävä sama puolustusilme ja kaksinkamppailujen voittamiseen liittyvä tahtotila, kuin mitä viikko sitten löytyi Tampereella. Viime pelissä oman maalin nollilla pitänyt Laitila on loukkaantumisen johdosta sivussa, mutta Kauppila palaa kokoonpanoon.

HJK:lla on joukkueessaan useita A- ja nuorisomaajoukkuepelaajia, joten huomisesta pelistä on odotettavissa kovatempoista ja erittäin mielenkiintoista taistelua. Pallokissojen taitotaso ja tahtotila pääsee hyvään testiin. Toistaiseksi Naisten Liiga on ollut yllättävänkin tasainen, joten mielenkiintoa riittää jokaista peliä kohtaan.

Otteluisäntänä toimii Savon Sanomat, joka tarjoaa vapaapääsyn 50 ensimmäiselle kestotilaajalle. Seuraavat kestotilaajat saavat kaksi lippua yhden hinnalla. Tervetuloa seuraamaan peliä paikanpäälle. Kissakahvio palvelee savolaisella lupsakkuudella ja maistuvilla tuotteilla.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Kuvassa Pallokissojen pelaaja Anni-Maija Kauppila. Kuva: Jari Turunen