Kaksi pelaajasopimusta Ilves ottelun alla

Kaisla Karppinen ja Saana Hartikainen ovat liittynyt joukkueeseen. Kaisla (s. 1999) pelasi Pallokissoissa myös edellisenä kesänä, mutta asui talven ajan kotipaikkakunnallaan Kotkassa opiskelujen vuoksi. Kaisla on tämä kevään abiturientti. Hän on harjoitellut talvella FC KTP:n poikien kanssa, sekä pelannut B-tyttöjen SM-karsintaa Kouvolassa KJP-YJn mukana. Kaisla kuuluu -99 ikäluokan maajoukkuerinkiin.

Saana (s. 2000) on Pallokissojen oma kasvatti, joka nousee joukkueeseen B-junioreista ja on nyt naisten edustusjoukkueen nuorin pelaaja. Hänellä on runsaasti kokemusta BSM-sarjasta, sekä -00 ikäluokan maajoukkueesta.

Molemmat pelaajat ovat monipuolisia ja pystyvät pelaamaan useaa eri pelipaikkaa. Eniten pelikokemusta molemmilta löytyy laidalta, Kaislalta puolustajana ja Saanalla laitahyökkääjänä. He tuovatkin joukkueen sisälle hyvää ja tarvittua kilpailua laitapelaajien pelipaikoista. Molemmat ovat harjoitelleen joukkueen mukana koko maajoukkuetauon ajan ja ovat joukkueen kokoonpanossa jo lauantaina Tampereella.

Lauantaina Pallokissat pelaa Tampereella Ilvestä vastaan klo 16. Ilves aloitti kauden 1-1 tasapelillä TPS vastaan ja hävisi edellisen ottelunsa niukasti 1-0 HJK:lle. Joukkueet ovatkin tasapisteissä kahden ottelun jälkeen ja tasainen ottelu tullaan varmasti huomennakin näkemään.

Pallokissat sai kauden avauspisteensä viime kotiottelussa noustessaan 1-3 takaa-ajoasemasta tasoihin. Joukkue haluaa jatkaa siitä mihin viime ottelun lopussa jäätiin ja hakea kauden ensimmäiset 3 pistettä Tampereelta.

Saanan fiilikset sopimuksesta: “Tosi hyvä päästä treenaamaan kovassa ja motivoituneessa ympäristössä, joka varmasti vie minua eteenpäin pelaajana. Odotan innolla mahdollista liigadebyyttiä ja sen kautta kovia pelejä.”

Kaisla on palannut joukkueeseen hyvin fiiliksin ja kommentoi sopimusta: “Oli helppo tulla taas mukaan joukkueeseen ja kaikki ovat ottaneet hyvin vastaan. Odotan kovia pelejä ja onnistunutta kautta koko joukkueelta. Tampereella on varmasti kova ja tasainen ottelu. Me olemme kuitenkin valmistautuneet hyvin ja valmiina kohtaamaan Ilves!”

#pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Kaisla Karppinen takaisin Pallokissojen kokoonpanoon. Kuva: Juha Korhonen

Saana Hartikainen B-tytöistä edustuksen kokoonpanoon. Kuva: Juha Korhonen