Otteluennakko Pallokissat – JyPK la 31.3.2018 klo 16

OTTELUENNAKKO

Pallokissat – JyPK lauantaina 31.3. Savon Sanomat Areena klo 16

Naisten Liigan toisen kierroksen ottelu Pallokissat – JyPK pelataan ulkona toivottavasti aurinkoisessa säässä Savon Sanomat Areenalla. Odotettavissa on kiihkeä paikalliskamppailu, joukkueet tuntevat toisensa melko hyvin ja ovat kohdanneet harjoituskaudella kahdesti.

JyPK otti ensimmäiseltä kierrokselta Oulusta täydet kolme pistettä, kun taas Pallokissojen pistepörssi on vielä avaamatta. Kissojen ilme treeneissä on ollut viime viikonlopun tappiosta huolimatta hyvä ja joukkue on valmiina pistämään kaikkensa likoon kolmen pisteen edestä.

Pallokissoihin kotiutuneet uudet tulokkaat Alisa Jaakonaho, Emmi Mäkinen ja Kaisa Kotka pääsevät ensimmäistä kertaa kuopiolaisen kotiyleisön Naisten Liigan ottelussa. Kaisan mietteitä huomisesta kohtaamisesta JyPKin kanssa:

– Vihdoin päästään aloittamaan kausi kotipelien osalta. On ollut kivaa treenata koko talvi tämän jengin kanssa. Olen siis nauttinut ajastani Kuopiossa. Tästä se vielä paranee, kun kausi lähtee omalta osaltani käyntiin lauantaina, sillä ensimmäinen ottelu jäi välistä pienen loukkaantumisen vuoksi. Sen ottelun tulos on jo unohdettu ja haluamme näyttää oman tasomme heti seuraavasta pelistä lähtien.

Päävalmentaja Aki Moilanen odottaa pelistä kovaa taistelua, sillä vastustaja on fyysisesti vahva joukkue. Pyrimme hyödyntämään isoa kotikenttää ja pitämään pallon liikkeessä. Sairastuvalta kentälle saadaan viime viikonloppuna poissa olleet Emmi Mäkinen ja Kaisa Kotka.

Pelin otteluisäntänä on Lounasravintola Cawa.

Pallokissojen kausikortteja myynnissä huomenna lauantaina Savon Sanomat Areenan lippuluukulla klo 15 lähtien. Klubikausikortilla pääsy myös otteluennakkoon Aalis -kabinettiin puoli tuntia ennen pelin alkamista.

Pallokissojen kausikorttien ja pääsylippujen (10€/5€) maksuvälineeksi käy nyt myös ePassin Kulttuuripassi ja Smarttumin maksuvälineet, maksu mobiilisovelluksella tai kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.

Tervetuloa nauttimaan Naisten Liigan paikallisottelusta Pallokissat – JyPK.

#jalkapalloparastapaikanpäällä #pallokissat #naistenliliiga #kuopio #kissankynnet #jälkisydämeen

Kaisa Kotka valmiina otteluun.