Kaksi pelaajasopimusta Pallokissoihin

Maarit Toppinen ja Alisa Jaakonaho Pallokissoihin.

Pallokissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kauden kynnyksellä.

Maarit Toppinen (s. 1992) on joukkuueelle tuttu pelaaja. Kuopiosta kotoisin oleva KMF:n kasvatti pelasi Pallokissoissa kaksi vuotta Naistenliigaa vuosina 2013-2014. Tämän jälkeen huippukunnossa ollut Toppinen loukkaantui ikävästi 2015. Viime vuonna hän pääsi takaisin pelikuntoon ja pelasi Pallokissojen farmijoukkueessa Kufu:ssa ollen joukkueen arvokkaimmaksi valittu pelaaja! Nälkää pelaamiseen riittää edelleen ja hyvät peliesitykset ovat tuoneet Maaritin edustusjoukkueeseen ja heti kamppailemaan avauskokoonpanon pelipaikoista. Topparina viihtyvä pelaaja tuo joukkueeseen pääpelivahvuutta ja varmaa syöttöpelaamista.
Toppisen kommentit sopimuksesta: “On ollut mukava päästä Pallokissojen treeneihin mukaan ja odotan innolla liigakentille pääsyä ja kovia pelejä joita siellä tulee vastaan! ”

Alisa Jaakonaho (s. 1995) siirtyy Pallokissoihin Kokkolan GBK:sta. GBK-kasvatilla on Naistenliigasta kokemusta kolmen vuoden ajalta sekä GBK:n että KF10:n riveistä. Hyökkääjänä tai keskikentän hyökkäävässä roolissa pelaava Jaakonaho on taitava sekä luova pelaaja. Hän tuo osaamista ja vaihtoehtoja joukkueen hyökkäämispelaamiseen sekä murtautumiseen. Kuopioon hän siirtyi hakemaan uusia haasteita ja hyvää harjoitteluympäristöä.
Jaakonahon kommentit: “Ollut tosi hyvä fiilis olla täällä, joukkuehenki on hyvä ja treenataan kovaa. Uskon, että kehityn täällä kokonaisvaltaisesti pelaajana joka osa-alueella.”

Kuvassa (vas) Alisa Jaakonaho ja Maarit Toppinen