Pallokissoille neljä sopimuspelaajaa!

Pallokissoille neljä uutta pelaajasopimusta, ringissä nyt 20 pelaajaa.

Pallokissat on tehnyt pelaajasopimukset kaikkiaan neljän pelaajan kanssa. Heistä kaksi, Natasa Ruuskanen (synt. 1999) ja Elisa Lemettinen (synt. 1999) ovat Pallokissojen omia kasvatteja, jotka nousevat nyt ensimmäistä kertaa Naisten liigajoukkueeseen. Kolmas -99 ikäluokan pelaaja, Emmi Mäkinen, tulee Hämeenlinnasta ja teki myös ensimmäisen sopimuksensa liigajoukkueen kanssa. Neljäs sopimuksen tehnyt pelaaja on Pallokissojen edustuksen tuttu maalivahti Elsa Sulku (synt. 1996), joka siis jatkaa edelleen kuopiolaisen naisjalkapallon parissa ja edustuksen maalin lukkona. Elsalle alkava kausi on liigatasolla jo neljäs.

Natasan mietteitä sopimuksesta:
”Olen todella iloinen sopimuksesta! Edustus antaa edellytykset kehittyä pelaajana; saa treenata motivoituneiden pelaajien kanssa, harjoitellaan kovalla temmolla ja jokaisen täytyy antaa aina parastaan. Pelaan tällä hetkellä B:n mukana SM-karsintasarjaa ja tulevalla kaudelle tavoitteenani on tehdä debyytti liigassa ja taistella liigaminuuteista. Odotan innolla mitä kausi tuo tullessaan.”

Elisan kommentit:
”Minusta on hienoa päästä treenaamaan edustuksen rinkiin kahden suuren polvi vamman jälkeen. Tällä on tosi hyvä ympäristö kehittyä ja ensi kauden tavoitteena onkin mennä eteenpäin kaikilla osa-alueilla.”

Emmin ajatuksia menneestä ja tulevasta:
”Sopimuksen saaminen oli tosi iso asia. Haluan imeä kaiken opin itseeni ja kehittyä mahdollisimman paljon. Taso on ollut treeneissä ja harjoituspeleissä hyvä. Aloitin jalkapallon pelaamisen 10 vuotiaana Hämeenlinnan jalkapalloseurassa, jossa pelasin vuoteen 2015 asti, jonka jälkeen vaihdoin Hämeenlinnan Härmään. Tulin Kuopioon, koska olin jo jonkin aikaa halunnut uusia haasteita jalkapalloon. Siskoni muutti tänne ja se innosti minua myös muuttamaan. Kuopiossa asuminen on tuntunut tosi hyvältä ja joukkueessa on hyvä henki. Reenit ovat olleet rankkoja mutta tosi kehittäviä.”

Elsa Sulku:
Olen innoissani, että Liiga alkaa pian! Silloin saa taas kokea sitä parasta antia futiksesta yhdessä joukkueen kanssa sekä pääsee itse kehittymään pelillisissä asioissa. Mielenkiinnolla odotan kuinka uusimmat omat junnumme, joita on itse seurannut vuosia katsomosta, nousevat auttamaan edustuksessa. Luotto lähtijöiden (Miettinen, Laakkonen, Winter, Aarna) synnyttämien aukkojen täyttämiseen on vahva, mutta on kiva nähdä ketkä ne paikat lopulta nappaavat itselleen. Nautin kasvaneesta kilpailutilanteesta maalivahtiosastolla ja olen tyytyväinen terveeseen talvikauteen tähän mennessä. Kissat odottaa jo irti pääsyä!
Kuva sopimuksen allekirjoitus tilaisuudesta

Pallokissoilla on nyt koossa 20 sopimuspelaaja.