Naisten Liiga 2018

Naisten Liigan otteluohjelma on nyt julkistettu!

 
Pallokissojen edustusjoukkue saa kunnian aloittaa kautensa vieraspelillä Åland Unitedin vieraana. Sarja lähtee siis mielenkiintoisesti käyntiin merimatkalla Maarianhaminaan. Peli pelataan Eckeröhallenissa lauantaina 24.3.2018 klo 19.30. 
 
Ensimmäinen kotipeli onkin varsinainen derby, sillä Kuopioon saapuu rakas kiistakumppani JyPK Jyväskylästä. Ottelu pelataan lauantaina 31.3. Savon Sanomat Areenalla klo 16. Aloitetaan kausi räväkästi ja tehdään tästä ensimmäisestä kotipelistä koko Kuopiota houkutteleva massiivinen ja innostava jalkapallotapahtuma. 
 
Yksi kauden kohokohdista on varmasti myös Pallokissojen emännöimän Laura Kalmari turnauksen yhteydessä iltaotteluna 28.7. klo 19 pelattava Naisten liigan peli Pallokissat - TiPS. Laura Kalmari -lopputurnaus kokoaa Kuopioon kaikkiaan 16 Suomen parasta C15 ikäluokan joukkuetta ratkaisemaan paremmuutensa SM mitaleista. Puitteet siis hienolle naisten liigapelille ovat erinomaiset.   
 
Pallokissojen naisten edustusjoukkue toivottaa kaikki vanhat ja uudet faninsa tervetulleeksi intensiiviseen ja intohimoiseen Naisten liigan jalkapallokauteen. Kausikortit ovat myynnissä ja niitä saa tilattua joukkueen toimihenkilöiltä ja pelaajilta. Tarjolla normaali kausikortti, klubikortti ja Pallokissaperheille tarkoitettu perhekortti. Lisätietoja, hinnat ja tilauslomake löytyvät osoitteesta http://edustus.pallokissat.fi/lipunmyynti/ 
 
Nähdään peleissä! Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen jalkapallovuosi. 
 
#Jalkapallo on parasta paikan päällä #Kissan kynnet jättää jäljen sydämeen #Pallokissat #Naisten Liiga
 
Lisätietoja:
Pauliina Korhonen
Naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja
050 361 1470