Kaisa Kotka siirtyy Pallokissoihin. Iina Rautiainen sopimukseen edustusjoukkueen kanssa

Pallokissat saivat joulun alla kaksi pelaajasopimusta.

Åland Unitedia kolmen kauden ajan (2015-2017) edustanut Kaisa Kotka (synt. 94) siirtyy kissojen riveihin. Kaisa Kotkan pelipaikka löytyy useimmiten vasemmalta, laitahyökkääjän tai puolustajan paikalta. Kokeneella pelaajalla alkaa jo kahdeksas kausi Naisten Liigassa. Ennen pelaamistaan Ahvenanmaalla Kaisa Kotka pelasi kolme kautta Kokkola F10:ssä. Liigauransa hän on aloittanut FC Unitedin riveissä Pietarsaaressa. Kaisa Kotka on Ylivieskalaisen FC YPA:n kasvatti . Jalkapallon pelaamisen hän on aloittanut 6 vuotiaana. Kaisa Kotka kommentoi siirtouutista seuraavasti: “Tosi odottavat fiilikset. Olen kuullut pelkkää hyvää joukkueesta, taustoista ja sen pelaajista, joten kiva päästä osaksi tätä kokonaisuuttaa. Toivon omalta osaltani, että tuleva kausi olisi ehjä: paikat kestäisivät ja saisin ison roolin. Joukkueelta odotan hyvää yhteishenkeä ja tuloksellisesti mitali olisi kova sana. Koen tuovani joukkueelle kaksinkamppailuvoimaa ja vasemman jalan uhkaa hyökkäyspeliimme sekä erikoistilanteisiin.”

Liigajoukkueen riveihin sopimuksen sai B-junioreita viime kaudella edustanut maalivahti Iina Rautiainen (synt. 99). IIna Rautiainen nostettiin jo viime kaudella edustusjoukkueen listoille, ja hän saikin pelata ensimmäiset liigaminuutinsa viime kauden viimeisessä Naisten Liiga pelissä Ilvestä vastaan. Iina Rautiainen on Pallokissojen oma kasvatti.

Pallokissoilla on kasassa nyt 15 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Sopimuksen tehneet pelaajat ovat; Paula Auvinen, Anni-Maija Kauppila, Ella Vanhanen, Ellen Rönkkö, Jannica Lintunen, Elina Kettunen, Aino Kröger,Nea Laitila, Eeva Kettunen, Janni Mönkkönen, Neea Berg, Viviana Onttonen, Mira Kurtti, Iina Rautiainen ja Kaisa Kotka.