Pelaajauutisia

Pallokissoihin kolme pelaajasopimusta

Janni Mönkkönen ja Viviana Onttonen jatkosopimuksiin. Mira Kurtti palaa Pallokissoihin kahden vuoden tauon jälkeen.

Pallokissojen avauskokoonpanoon viime kaudella vahvasti kuulunut toppari Janni Mönkkönen (-93) on solminut vuoden sopimuksen. Janni Mönkkönen pelaisi viime kaudella täydet peliminuutit lähes jokaisessa Naisten Liiga ottelussa. Kokeneella pelaajalla alkaa yhdeksän täysi kausi Naisten Liigassa.

Viviana Onttonen (-95) pelasi viime kaudella ensimmäisen vuotensa edustusjoukkueen mukana. Hyökkäyspäässä pelaava alun perin Mikkeliläisen PU-62 kasvatti haluaa edelleen kehittyä pelaajana ja on valmis taistelemaan peliminuuteista joukkueessa.

Mira Kurtti (-92) palaa kahden vuoden tauon jälkeen Naisten Liigaan. Mira Kurtti pelasi viime kaudella Toivalan Urheilijoiden naisten kakkosen joukkueessa. Alun perin Vantaalaisen Hakunilan Riennon kasvatin ura on vienyt Tikkurilan Palloseuran liigajoukkueen kautta FC Honkaan ja sieltä Pallokissojen edustusjoukkueeseen vuonna 2013. Mira Kurtin pelipaikka on ollut puolustajana tai topparina.

Etusivun kuva Jari Turunen