Sopimusuutisia

Pallokissoille iloisia sopimusuutisia, kun pelaajat Elina Kettunen ja Neea Berg solmivat ensi kauden kattavat sopimukset.

Elina Kettusella (synt.97) lähteen kolmas kausi Pallokissojen Naisten Liiga joukkueessa. Monipuolinen pelaaja pelasi kaudella 2017 keskikentällä ja keskuspuolustajan paikalla. Elina Kettunen on SiPS:in kasvatti, joka on viihtynyt hyvin Kuopiossa.

Neea Berg (synt 87) tuo joukkueeseen roppakaupalla kokemusta Naisten Liigasta. Hänellä alkaa jo viidestoista kausi liigassa. Viime kaudella Neea Berg tuli mukaan Pallokissojen joukkueeseen vasta syyskaudella, mutta palo pelaamiseen on kova, joten sopimus ensi kaudesta syntyi jo nyt varhaisessa vaiheessa. Neea Berg on taisteleva keskikenttä pelaaja, joka tuo joukkueeseen johtajuutta ja kokemuksen tuomaa pelin lukutaitoa.