Kaksi pelaajasopimusta Pallokissoihin

Pallokissoissa jatkavat Aino Kröger ja Anni-Maija Kauppila.

Molemmat pelaajat edustivat seuraa päättyneellä kaudella. Aino Kröger (synt.98) pelasi ehjän kauden, kun edellinen kausi meni loukkaantumisesta kuntoutumiseen. Hyökkääjä oli joukkueen paras maalintekijä osuen kuusi kertaa vastustajan verkkoon. “Maalinteko nälkää jäi, ensi kaudella tavoitteena on tehdä joukkueelle enemmän maaleja”, toteaa Kröger. Nuorella hyökkääjällä alkaa nyt neljäs kausi Pallokissoissa. Hän siirtyi Kuopioon WjK:sta.

Anni-Maija Kauppilalla (synt. 95) oli sopimuksessaan optio kaudesta 2018, ja molemmat niin seura kuin pelaajakin halusivat käyttää tämän option. “Pelasin parhaan kauteni liigassa viime kaudella ja haluan edelleen kehittyä pelaajana”, kommentoi Anni-Maija Kauppila. Anni-Maija Kauppila teki neljä maalia kaudella 2017. Keskikentällä viihtyvä pelaaja kuuluu joukkueen runkopelaajiin. Kokemusta liigatasolta on kuudelta liigakaudelta.