Ilves – Pallokissat 7-0 (5-0)

Tänään kentällä oli vain yksi joukkue joka halusi voittaa tämän ottelun ja se oli Ilves. Ilves otti heti ottelun ensi minuuteilla kentän haltuunsa eikä antanut Pallokissoille tilaa. Pallokissojen pelaajat hävisivät kaksikamppailut ja olivat jatkuvasti muutaman juoksuaskeleen Ilvestä perässä.
Toisen puoliajan viimeisellä vartilla pääsi Pallokissat peliin paremmin sisään ja joukkueessa näkyi taistelutahto.

Ilveksen maalikuningatar oli tänään Roosa Ärväs, joka teki ottelussa peräti neljä maalia. Ärväksen ensimmäinen maali syntyi jo 12 minuutilla.
Peliä pelattiin vain pallokissojen puolustuspäässä. Kissat pääsivät vain kahdesti hyökkäämään ensimmäisen kahdenkymmen minuutin aikana. Ilves prässäsi kovaa ja korkealta. Tilanteita ei saatu purettua kuin hätäisesti ja silloinkin pallo suoraan vastustajalle.
Tauolle lähdettäessä peli oli jo 5-0.

Toisen puoliajan alkuun kissat saivat luotua hiukan painetta Ilveksen päätyyn, mutta Ilveksen tekemä kuudes maali, notkautti hyvän alun pois. Kun Ilves oli saanut tehtyä seitsemän maalia, suoritti Pallokissat kolme vaihtoa lyhyellä ajalla. Pois Elsa Sulku ja Eeva Kettunen. Sisään maalivahti Iina Rautiainen (synt.99) ja hyökkääjä Armi Winter (synt. 01). Molemmat pelaajat ottivat ensimmäiset liigaminuuttinsa. Kolmanneksi vaihdettiin pois Signy Aarna ja sisään Viviana Onttonen.

Ilveksen maalintekijät tänään Roosa Ärväs, Rosa-Tuulia Mikkola, Sini Lauermaa,
ja Nea Lehtola.

Ottelun viimeiselle vartille kissat pääsivätkin peliin paremmin mukaan ja lähdettiin haastamaan vastustajaa.
Ottelun 83 minuutilla Pallokissat sai hyvästä paikasta vapaapotkun. Vapaapotkun kentän oikeasta reunasta antoi Erika Winter, jonka kierteinen veto jäi hiukan vajaaksi maalin yläkulmasta.
Pallokissojen parhaana pelaajana palkittiin Anni-Maija Kauppila. Ilvekseltä oikeutetusti Roosa Ärväs. Ottelu oli kauden viimeinen.

Pallokissojen avaus:
Elsa Sulku
Iida Laakkonen
Paula Auvinen
Janni Mönkkönen
Aada Tolvanen
Erika Winter
Neea Berg
Anni-Maija Kauppila
Anni Hänninen
Eeva Kettunen
Signy Aarna

Vaihtopelaaajat
Iina Rautiainen
Armi Winter
Viviana Onttonen