Kauden 2017 viimeinen ottelu Ilves- Pallokissat

Naisten Liigan viimeinen kierros pelataan tulevana viikonloppuna.

Pallokissoilla ei ole enää mahdollista parantaa sijoitustaan sarjassa, koska Ilves sai edellisestä FC Honkaa vastaan pelatusta ottelusta pisteen. Ilves on nyt kolme pistettä kissoja edellä, mutta tamperelaisilla on parempi maalisuhde joten joukkue tulee pysymään Pallokissojen edellä sarjataulukossa vaikka joukkueet nousisivat tasapisteisiin. Ilves ei myöskään voi nostaa sijoitustaan liigassa.

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset kaudella ovat olleet tasaväkisiä. Tampereella pelatussa ottelussa Pallokissat olivat kiinni ottelun voitossa aivan viime minuutille asti, mutta Ilves tasoitti ottelun viimeisellä minuutilla (90+3) ottelun 2-2:een (0-1). Pallokissojen maalintekijänä kunnostautui tuossa ottelussa kahdella osumallaan Anni-Maija Kauppila.
Kuopiossa pelatun ottelun Pallokissat voitti 1-0 (1-0) Eeva Kettusen tekemällä maalilla aivan ensimmäisen puoliajan lopussa.

Ilveksen maalintekijä tilastoa johtaa suvereenisti Roosa Ärväs kahdellatoista maalillaan. Seuraavina tilastoista löytyy Mikkola Rosa-Tuulia kuudella maalillaan ja Roosa Tuovinen viidellä maalillaan.

“Joukkueen valmistautumista viimeisen kierroksen otteluun, ovat hankaloittaneet useammat loukkaantumiset ja sairastumiset, mutta toivotaan että saadaan iskukykyinen joukkue Tampereelle mukaan”, kommentoi valmentaja Aki Moilanen.

Ilves- Pallokissat 7.10 klo 15 Tammelan stadion