Otteluennakko Pallokissat HJK

Otteluennakko Pallokissat – HJK

Naisten Liigan kauden 2017 toiseksi viimeinen kierros pelataan tulevana lauantaina. Pallokissat kohtaavat kotikentällään Helsingin Jalkapalloklubin. Joukkueiden kohtaamiset ovat tällä kaudella kaksijakoiset. Pallokissat voittivat helsinkiläiset heidän omalla kotikentällään 1-2 (0-0). Tuolloin maalinteossa klubilaisten verkkoon onnistuivat Aino Kröger ja Signy Aarna. Ottelussa kissoilla onnistui hyvin monet asiat, kun taas kuopiolaisten kotikentällä pelatussa ottelussa asetelma oli täysin toisinpäin. HJK hallitsi peliä suvereenisesti, ja vei ottelun suuri numeroisesti 0-7 (0-4). HJK:n paras maalintekijä tällä kaudella on ollut Vilma Hakala 9 maalillaan, seuraavana listalla ovat Essi Sainio ja Moona Talka molemmilla saaliina 4 maalia.

Naisten Liiga on vielä mitalikolmikon suhteen auki, kullasta ja hopeasta käydään kiivasta taistelua PK-35 ja FC Hongan välillä. Pronssisesta mitalista kilpailee hyvin tasaväkisesti TPS ja HJK. Joten klubilaisille on tällä Pallokissoja vastaan pelatulla ottelulla suuri merkitys.
Pallokissojen joukkue pystyy pelaamaan ilman suurempia paineita, koska mitaleille joukkueella ei ole enää mahdollisuuksia. Joukkueella on vielä mahdollisuus nousta liigassa viidenneksi, koska viidentenä olevaan Tampereen Ilvekseen on vain kolme pistettä.

”Kotiyleisön edessä ja vielä kun kyseessä liigan viimeinen kotiottelu haluamme näyttää kannattajillemme kissankyntemme ja haastaa sarja nelosen. Joukkue halajaa revanssia edellisen suurinumeroisen tappion jälkeen ja odotamme innolla kohtaamista HJK:n kanssa ” tuumii joukkueen kapteeni Jasmin Miettinen. ”Toivottavasta saadaan yleisöä paikalle olemaan meille se kahdestoista pelaaja!!”