Naisten Liiga jatkuu viikonloppuna

Pallokissat kohtaa kauden kolmanneksi viimeisessä ottelussaan TPS:n Turusta. Joukkue matkustaa lauantaina 23.9 TPS:n vieraaksi. Ottelu pelataan Turussa klo 15 Urheilupuiston yläkentällä.

TPS:n kausi alkoi vahvasti ja joukkue oli pitkään sarjan kärkikahinoissa mukana, mutta on sitten kauden edetessä jäänyt kahdesta kärkijoukkueesta. Tällä hetkellä joukkue on neljäntenä pisteen jäljessä kolmantena liigassa olevaa Helsingin Jalkapalloklubia.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, kohtaamisista ensimmäisen vei TPS 3-1 (2-0) voitollaan. Pallokissojen maali syntyi tuossa ottelussa TPS:n omasta pelaajasta. Kuopiossa kesäkuun alussa pelattu ottelu päättyi tasalukemiin 1-1 (1-0). Tuolloin Pallokissojen maalin viimeisteli Signy Aarna jo ottelun kahdeksannella minuutilla.

TPS:n maalintekijät löytyvät maalintekijälistalta jaetulta kolmannelta sijalta. Hanna Ruohomaa ja Jutta Rantala ovat molemmat laukoneet 13 maalia. Ria Öling löytyy listalta sijalla 9:n kymmenellä maalillaan. Pallokissojen parhaimpina maalintekijöinä ovat edelleen Signy Aarna ja Aino Kröger, molemmilla tilillään viisi maalia.
Pallokissat on Naisten Liigassa edelleen sijalla kuusi.

Tulemme kohtaamaan varmasti mitalinnälkäisen joukkueen. TPS haluaa nousta kolmanneksi liigassa ja vahvistaa asemiaan, tuumii päävalmentaja Aki Moilanen.
Joukkueemme koki edellisessä kotiottelussa Honkaa vastaan runsasmaalisen tappion, jota emme halua enää kokea. Maajoukkuetauon aikana meille on syntynyt pieniä huolia muutaman avain pelaajan loukkaantumisen suhteen. Mutta huomenna nähdään ketkä ovat pelikunnossa. Joka tapauksessa lähdemme taistelemaan kolmesta pisteestä. Uskomme, että TPS tulee olemaan vahva kotikentällään, mutta luotan että saamme kentälle keskittyneen ja hyvän taisteluilmeen omaavan joukkueen.