Otteluennakko Pallokissat – FC Honka peliin

Yläloppusarja jatkuu huomenna kotiottelun merkeissä

Pallokissat kohtaa edellisen kierroksen jälkeen sarjakärjeksi nousseen FC Hongan.
Honka nousi Naisten Liigan kärkeen 44 pisteellään. Joukkue johtaa liigassa toisena olevaa PK-35 Vantaata 2 pisteellä. Pallokissat nappasi viime kierroksella pisteen vantaalaisilta.

Pallokissojen ja espoolaisten aikaisemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat olleet tasaisia. Keskinäisistä kamppailuista joukkueet pelasivat Kuopiossa tasan 1-1 ja vieraissa Honka oli maalin parempi vieden ottelun 1-0. Hongan maalitykki tällä kaudella on ollut Ella-Rosa Huusko, joka on onnistunut tekemään 10 maalia vastustajien verkkoon.
Espoolaiset kohtasivat viime lauantain pelissä TPS:n Turusta ja otti voiton 3-2. Tuossakin ottelussa Huusko teki kaksi maalia.

”Vaikka pelit tulevat tiiviisti muutaman päivän välein ja sunnuntai oli matkapäivä Vantaalle, niin uskon että olemme palautuneet hyvin sunnuntain matsista, kommentoi valmentaja Aki Moilanen keskiviikko pelin asetelmia. Saimme hyviä onnistumisia sunnuntain ottelusta ja toivon, että saamme saman otteen huomiseen peliin. Pelaajat ovat motivoituneita. PK peli osoitti, että vaikka mitaleille joukkueella ei ole enää mahdollisuuksia, haluamme pelata hyvin ja omalla tasollamme sarjan loppuun saakka.”
Keskiviikon ottelun kokoonpanosta tulee puuttumaan Iida Laakkonen, joka kärsii yhden ottelun pelikieltoa.
Pallokissa vastaan FC Honka 6.9 klo 18.30 Savon sanomat Areenalla