Pallokissat matkustaa PK-35 Vantaan vieraaksi

Yläloppusarja käynnistyi eilen. Pallokissat kohtaa tänään vieraissa PK-35 Vantaan Myyrmäki Stadionilla pelattavassa ottelussa

Pallokisoilla on ollut kuukauden tauko otteluista, kun taasen PK-35 on urakoinut niin Respect Suomen Cupissa kuin Mestareiden Liigan otteluissa.
Osa Pallokissojen pelaajista on pitänyt pelituntumaa yllä pelaamalla Pallokissojen farmijoukkueen Kufu-kissojen peleissä.

Vantaalaiset johtavat liigaa tasapistein FC Hongan kanssa, molemmilla joukkueilla on 41 pistettä. Pallokissoilla on kahden täyden kierroksen päättymisen jälkeen kasassa 25 pistettä.
Pallokissoilla on ikäviä muistoja joukkueiden edellisestä kohtaamisesta Myyrmäessä. Vantaalaiset veivät tuon pelin runsas maalisesti voittaen ottelun 6-0. Joten kuopiolaisilla on nyt kasvojenpesun paikka. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa liigan avauskierroksella PK-35 oli myös parempi (1-4).

PK-35 pelaaja Kaisa Collin johtaa selvästi maalinteko tilastoa 17 maalillaan. Pallokissojen parhaat maalintekijät ennen ottelua ovat Signy Aarna ja Aino Kröger, molemmilla 5 tehtyä maalia.

Tauon aikana joukkue on pysynyt terveenä ja saanut myös huilata. Olemme valmiina kohtaamaan sarjakärjen, kommentoi päävalmentaja Aki Moilanen. Vaikka sarjataulukossa kolmeen kärkijoukkueeseen on matkaa, aiomme taistella joka ottelussa kolmesta pisteestä.
Sunnuntain peli on osa Naisten Liigan juhlapäiväkiertuetta. Sen kunniaksi ottelu näytetään suorana Huuhkaja-TV:stä. PK-35 Vantaa – Pallokissat klo 15

Kuvassa Signy Aarna ja Aino Kröger