Ylä ja alaloppusarjan joukkueet ratkeavat

Otteluennakko Pallokissat GBK
Pallokissat lähtee hyvin keskittyneenä ja valmistautuneena alkusarjan viimeiseen otteluun. Joukkue kohtaa 29.7 pelattavassa ottelussa kotikentällään GBK:n. Joukkueiden aikaisemmassa kohtaamisessa tällä kaudella Pallokissat voitti kokkolalaiset vieraskentällä 0-3. GBK on sarjataulukossa alimpana 4 pisteellään. Edellisen kierroksen ottelun GBK hävisi PK-35 Vantaalle niin ikään 0-3.
Pallokissat hävisi niukasti sarjakärki FC Hongalle edellisen ottelun. Tappiosta huolimatta päävalmentaja Aki Moilanen oli tyytyväinen pelaajien esitykseen. ”Aiomme jatkaa vahvaa esitystä nyt kotikentällä. Pelaajat ovat kunnossa ja mm Signy Aarna pystyi pelaamaan edellisessä ottelussa ehjän 90 minuuttisen. Meidän täytyy keskittyä hyvin otteluun, helppoja matseja ei ole. Yläloppusarja paikka on meidän omissa käsissä, joten tähän meidän tulee keskittyä.”
Viimeisen kierroksen ottelut alkavat kaikki klo 17. Pallokissojen takana Naisten Liigassa on sarjanousija JyPK vain yhden pisteen päässä. JyPK kohtaa lauantain matsissa kotonaan Tampereen Ilveksen.

Tervetuloa kannustamaan joukkuetta Savon Sanomat Areenalle 29.7 klo 17 alkavaan otteluun.