Raportti ottelusta FC Honka vs Pallokissat

Valitettavasti joukkueen hyvä työ ei näkynyt nyt pisteiden muodossa, vaan Honka vei ottelusta täydet pisteet. Pallokissojen joukkue palasi eilen pelatussa ottelussa omalle tasolleen, ja haastoi sarjakärjen.
Ottelun ainoa maali syntyi jo avauspuolikkaalla, kun peliä oli pelattu vain viisitoista minuuttia. Maalintekijänä oli Henni-Marika Malinen. Ottelu oli tiukkaa vääntöä, mutta maalintekopaikat jäivät varsinkin toisella puoliskolla vähiin. Pallokissojen maalivahti Elsa Sulku onnistui maalillaan torjumaan loput Hongan maalinteko yritykset.
Pallokissat pääsi hyvin otteluun mukaan. Kissalauma painoi tiukasti ottelun lopussa päälle ja yritti saada tasoitusmaalia. Tilaisuus siihen syntyikin aivan ottelun viimeisellä hetkellä (90+3), kun Signy Aarna pääsi kuudentoista alueella kääntymään ja laukomaan, mutta veto maalin yli. Päävalmentaja Aki Moilanen oli harmissaan, että pisteet jäivät Espooseen, mutta kokonaisuuteen Moilanen oli tyytyväinen. Joukkue pelasi omalla tasollaan, ja halusimme voittaa kaksinkamppailut sekä voittaa ottelun. Harmi, että tätä uurastusta ei nyt palkittu.
Avauskokoonpano: Elsa Sulku, Janni Mönkkönen, Jasmin Miettinen, Elina Kettunen, Aada Tolvanen, Piia Miettinen, Paula Auvinen, Anni-Maija Kauppila, Eeva Kettunen, Aino Kröger ja Signy Aarna
Pallokissojen vaihdot:
55`Aino Kröger pois, tilalle Kaisla Karppinen
67`Elina Kettunen pois, tilalle Ella Vanhanen
77`Eeva Kettunen pois, tilalle Erika Winter

Viikon päästä pelataan alkusarjan viimeinen kierros. Pallokissat on vielä ennen tuota peliä pisteen JyPK:iä edellä kuudentena liigassa. Kuusi parasta joukkuetta pääsee pelaamaan yläloppusarjaan, kun taas viivan alle jääneet neljä joukkuetta pelaavat alaloppusarjan ottelut.
Pallokissat kohtaa viimeisellä kierroksella GBK:n Kokkolasta. Ottelu pelataan Savon Sanomat Areenalla klo 17. Kaikki viimeisen kierroksen ottelut alkavat klo 17. Tervetuloa kannustamaan joukkuetta GBK:ta vastaan.

Kuva Jari Turunen