Ennakko FC Honka Pallokissat matsiin

Pallokissat lähtee lauantain Naisten Liiga otteluun niskassaan kaksi tappiota edellisiltä kierroksilta. Joukkueen taso on ailahdellut edellisissä kahdessa ottelussa.
Kauden aikaisempi ottelu FC Honkaa vastaan Pallokissojen kotikentällä päättyi tasalukemiin 1-1. FC Honka on ennen alkusarjan toiseksi viimeistä ottelua sarjakärkenä 37 pisteellään, PK-35 Vantaan ollessa toisena 35 pisteellä. Espoolaiset ovat siis jo varmistaneet paikkansa yläloppusarjassa, mutta Pallokissoille tuleva peli on todella merkityksellinen jatko-otteluita ajatellen. Joukkueen tulee parantaa suoritustaan, jotta pystymme taistelemaan sarjakärkeä vastaan. Pallokissat on liigassa kuudentena 22 pisteellä, pisteen päässä Ilveksestä. Kissojen takana seitsemäntenä on vahvasti kauden aikana suoristuksiaan parantanut JyPK. Pisteitä jyväskyläläisillä on 18.

Päävalmentaja Aki Moilanen painotti viimeistelyharjoituksissa positiivisuutta tekemiseen. Jokainen pelaaja menee kentälle tekemään parhaan suorituksensa, ei väkisin pusertamalla vaan koetetaan löytää se rentous ja taisteluilme mitä Pallokissojen pelissä on tällä kaudella näkynyt. Meidän tulee koko joukkueena päästä vähintään omalle tasollemme kaikessa tekemisessä kentällä, toteaa Moilanen.
Lauantaina pelataan Naisten Liigassa täysi kierros. Viikon päästä 29.7 on vuorossa sarjan viimeinen kierros ennen joukkueiden jakoa ylä- ja alaloppusarjaan. Pallokissat saa tuolloin vastaansa GBK:n Kokkolasta.

Kuva Jari Turunen