Otteluennakko Pallokissat – HJK

Tulevan lauantain matsissa pelataan tärkeistä kolmesta pisteestä. Molemmat joukkueet haluavat varmasti voittaa ottelun ja parantaa asemiaan Naisten Liigassa. Alkusarjan kierroksia on jäljellä lauantain matsin jälkeen enää kaksi, joten kaikki pisteet ovat tärkeitä.
Pallokissat voitti HJK:n joukkueiden edellisessä suorassa tv lähetyksessä pelatussa ottelussa 1-2. Tuolloin joukkueen maalit tekivät Signy Aarna ja Aino Kröger.
Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla HJK neljäntenä ja Pallokissat viidentenä, joukkueiden välinen piste-ero on neljä pistettä. HJK:lla on kahdelta viimeiseltä kierrokselta kaksi voittoa ONS:sta (0-1) ja GBK:sta (2-1). Pallokissat taasen hävisi edellisen vierasottelun ONS:lle 3-0, mutta oli kotikentällään iskussa Åland Unitedia vastaan (3-2).
Pallokissat haluaa jatkaa hyviä otteita kotiyleisön edessä, ja uskon että pystymme tarjoamaan kotiyleisölle jälleen taistelevan ja tarkasti pelaavan kotijoukkueen, toteaa päävalmentaja Aki Moilanen.