Otteluennakko ONS- Pallokissat

Pallokissat kohtaa viikon toisessa Naisten Liiga ottelussaan ONS: in. Joukkue matkustaa sunnuntaina Ouluun kierroksen 15 ottelua varten.
Pallokissat nousi keskiviikon kotiotteluvoiton myötä liigassa viidenneksi. ONS on ennen sunnuntain ottelua yhdeksäntenä seitsemällä pisteellään. ONS kohtasi edellisellä kierroksella HJK:n häviten niukasti 0-1. Oululaisilla on kaudesta saaliina kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksitoista tappiota.
Pallokissojen ja ONS: in edellinen kohtaaminen Kuopiossa päättyi kissojen 4-0 voittoon.
ONS haluaa varmasti pisteitä ottelusta parantaakseen sijoitustaan liigassa, joten Pallokissojen pitää lähteä otteluun hyvällä asenteella. Pelaajien pitää mennä aggressiivisesti tilanteisiin, voittaa kaksinkamppailut ja tehdä tarvittavat maalit ottelun voittamiseen.
Tämä Naisten Liiga kierros on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ennen joukkueiden jakoa ylä- ja alaloppusarjaan. Muut kierroksen ottelut pelataan tänään lauantaina.
ONS ja Pallokissojen välistä ottelua voit seurata Palloliiton tulosseuranta sivulta https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/otteluseuranta , ottelu tilanteita päivitetään myös Pallokissojen twitterissä.

Kuva Jari Turunen. Kuvassa Anni-Maija Kauppila.