Otteluennakko Pallokissat – Åland United

Ennen keskiviikon ottelua Pallokissat on Naisten Liigassa kuudennella sijalla, kun taasen Åland United löytyy sijalta kahdeksan. Ahvenanmaalaiset tippuivat yhden pykälän liigassa alaspäin sarjanousija JyPKin jatkaessa hyviä otteitaan kaataessaan TPS:n viime viikonlopun ottelussa. Pallokissojen ja ahvenanmaalaisten edellinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi maalittomaan tasapeliin.
Naisten Liigassa viime viikonloppuna pelattujen muiden otteluiden tulokset tiivistivät sarjan kolmen parhaan joukkueen tilannetta. Sarjakärki vaihtui, kun FC Honka kipusi TPS:n ohitse yhdellä pisteellä.
Pallokissat on siis pelannut yhden pelin vähemmän, kuin muut liigassa joukkuetta edessä olevat joukkueet. Kuopiolaiset ovat vain pisteen päässä viidentenä olevasta Ilveksestä, kolmanteen sijaan on kymmenen pistettä ennen tätä keskiviikon ottelua. Joten tulossa on tärkeä ottelu Pallokissoille.
“Joukkueen tulee pelata omalla tasollaan ja ottaa tarvittavat kolme pistettä, jotta voimme parantaa sijoitustamme liigassa”, toteaa päävalmentaja Aki Moilanen. Valmennus on painottanut kaikissa peleissä rohkean pelaamisen merkitystä, uskallusta haastaa ja voittaa kaksinkamppailuita.
Tulevalla viikolla Pallokissoilla on kaksi ottelua, keskiviikon kotipeli Åland Unitedia vastaan ja sunnuntain vieraspeli Oulussa.
Tule mukaan Savon Sanomat Areenalle tukemaan joukkuetta ja auttamaan joukkuetta ottamaan tärkeät kolme pistettä. Ottelu siis 5.7 klo 19 Savon Sanomat Areenalla. Otteluisäntänä on Pallokissojen yhteistyökumppani joupet.com.


Kuva Jari Turunen