Otteluennakko Pallokissat – Ilves

Tampereen Ilves saapuu tänään Pallokissojen vieraaksi Savon sanomat Areenalle. Ilves on sarjataulukossa neljäntenä kahdellakymmenellä pisteellään, kun taasen Pallokissat ovat kuudentena kuudennellatoista pisteellään. Ilves pelasi edellisen Suomi100-juhlaottelun tasan sarjakärjen TPS:n kanssa. Tuo juhlaottelu sai Tamperelaiset liikkeelle, paikalla oli Tammelassa mukavat 1200 katsojaa! Juhlaottelua edeltävät viisi ottelua joukkue on voittanut. Edellisen tappion joukkue on kokenut FC Hongalle 6.5. Joten joukkue on nostanut tasoaan Naisten Liigan edetessä. Joukkueen maalitykkinä on ollut entinen Pallokissa Roosa Ärväs (8 maalia) samoin Roosa Tuominen on tehnyt joukkueelleen seitsemän maalia.
Pallokissat ja Ilves pelasivat tasan edellisen ensimmäisen sarjakierroksen ottelun. Tuolloin Ilves tasoitti ottelun 2-2 yliajalla kulmapotku tilanteesta syntyneellä maalilla.
Pallokissat hävisi niukasti JyPK:ille lauantaina pelatun ottelun 1-0.
Tämän päiväseen otteluun joukkue lähtee hakemaan kolmea pistettä. Joukkueen pitää löytää pelirohkeus mikä puuttui edellisestä ottelusta. Tasoa pitää nostaa kaikilla rintamilla, jos aiomme voittaa Ilveksen.
Naisten Liigassa kärki on erittäin tasaista, kolme kärkisijoilla olevaa joukkuetta (TPS, FC Honka ja PK-35 Vantaa) ovat vain 4 pisteen päässä toisistaan. Seuraavilla sijoilla (4-6) Ilves, HJK ja Pallokissat, ovat samoin 4 pisteen päässä toisistaan.
Naisten Liiga ottelu 21.6 klo 19.00 Savon Sanomat Areenalla. Tule mukaan kannustamaan Pallokissat voittoon!!